..........dlaczego nikt nie podnosił tematu oddaniu akcji przez centrozap po takim kursie.......???
Przypadek?
Na GPW nie ma przypadków......coś za coś........OJ będzie płacz już niedługo...........:):):)
pozdrawiam szczególnie mojego kolegę....:):):)
Dnia 2012-07-05 o godz. 23:57 ~robert31 napisał(a):
> ..........dlaczego nikt nie podnosił tematu oddaniu akcji
> przez centrozap po takim kursie.......???
Przypadek?
Na GPW
> nie ma przypadków......coś za coś........OJ będzie płacz
> już niedługo...........:):):)
pozdrawiam szczególnie mojego
> kolegę....:):):)
Słucham wszystkich wieszczow widzących 2gr:):):) uzasadnić mi proszę powyższe pytanie ,a nie pisać w kółko to samo.....już nawet nie chce się przerzucac w swoje zleconka bo można nie trafić....:):):):)
Zmylił mnie Robercie ten Twoj pierwszy wpis o centku i o tym że będzie płacz a w drugim zaprzeczyłeś sobie pisząc o tych co czekają na 2 grosze że się nie doczekają więc się trochę pogubiłem czy w końcu piszesz że będzie dobrze czy źle !
Dnia 2012-07-08 o godz. 09:47 ~bycho- napisał(a):
> robercik 31
gdzie TY byłes do tej pory???????
CZY TY
> tu będziesz pisał za czy nie-- to i tak tu wzrośnie
> --potrzeba tylko czasu.
Obecnie ciekawie jest na
> INTAKUSIE .
REGON też tanio nie sprzedam za jakiś
> czas
Oczywiście....nic dodać i nic ująć........Cierpliwość już nas nauczyła zarabiać pieniądze na innych bankrutach:):):):) Więc tym bardziej mam polewkę z niektórych wpisów,miałem nie przeszkadzać,ale mam już to co w założeniu,a ktos przegina ''pałke'' z wpisami więc musiałem dodać parę słów...:):):) odezwę się po tzw.efekcie końcowym......:):):) pozdro for all........:):):)