to , że spółka na razie nic nie produkuje co najwidoczniej martwi niejakiego siema , trolka forumowego mało mnie interesuje , ważne dla mnie jest , że spółka daje wspaniale zarobić !!! ja tam z żadna spółką ślubu nie biorę i nie przyzwyczajam się do papiera interesują mnie zyski a w chwili obecnej gwarantuje je skotan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niech rośnie do 100 złotych wtedy pojawi sie Logic i Siem bedzie musiał dotrzymac swojej obietnicy - tzn musiałnie będzie musiał choć akurat to podniosłoby jego autorytet mocno od 2 złotych nadszarpniety. Siem i DT pasuje jak pięść do oka - ten koleś nigdy nie grał DT i nigdy nie zarobił złotówki na GPW anie na zadnym innym rynku. Możecie wierzyć lub nie ale , on pisze na tym forum a tak naprawde jest mu wszystko jedno czy spółka rośnie czy spada bo, jedyne co ma to stare kapcie - to taki paździoch tego forum wszystkich poucza a sam wielkie G wie. Jest jednak sznasa bo jak to mówia z każdego ciasta może kiedys być chleb wiec lepiej niech ćwiczy a nie marnuje swój czas może kiedys sie zdecyduje coś zaryzykowac kasy i kto wie moze zarobi a może nam da zarobić.
moja też:))"Zatwierdzenie przez Instytucję Zarządzającą dodatkowej listy projektów rekomendowanych do dofinansowania wraz z publikacją wartości przyznanych dofinansowań:
- "Innowacyjna technologia przetwarzania odpadów tłuszczowych [...]": 20 832 375,00 zł,
- "Nowa generacja suplementów diety [...]": 20 636 460,00 zł,
- "Wykorzystanie bakteriofagów [...]": 20 341 050,00 zł,
gwarantuje w opinii Emitenta możliwość podpisania w najbliższym czasie umów o dofinansowanie projektów oraz możliwość ich realizacji. "
Dnia 2012-07-04 o godz. 20:52 ~gg napisał(a):
> to , że spółka na razie nic nie produkuje co najwidoczniej
> martwi niejakiego siema , trolka forumowego mało mnie
> interesuje , ważne dla mnie jest , że spółka daje wspaniale
> zarobić !!! ja tam z żadna spółką ślubu nie biorę i nie
> przyzwyczajam się do papiera interesują mnie zyski a w
> chwili obecnej gwarantuje je skotan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary, tan papier wzrosl o 100 % od 2,58 ;)
Po takiej wspinaczce trzeba odsapnac.
Przyznam, ze korekta nie taka symboliczna ale odczuwalna dobrze zrobilaby papierkowi.
A moze 3,85-4,1???
Kto to wie, ci co maja chca 10zl, ci co nie maja chca 3zl:)
to taka walka niedzwiedzia z bykiem.
Brakuje mo na jutro wyzszego zamkniecia niz otwarcie i bedzie porzadek.
nie ma to jak prawdziwi inwestorzy dojrzalosc,oraz nad wyraz niespotykana umiejetnosc odnalezienia swego jestestwa bravo wspaniale i co tam dodac jeszcze...huraaaa.
prawdę powiedziawszy byłem wkurzony że nie wywaliłem powyżej 5 zeta bo bym odkupił taniej . z drugiej strony gdy wywalisz często na przekór wzrasta jeszcze wyżej .i weż tu zgadnij . dużo z nas juz przy 4 zeta widziało kres możliwości
GUt
Następny kapciowy.Dzięki za jadło.Proszę napisz,kiedy mam zjeść te papucie.to ma być
kolacja ,obiad czy śniadanie.
widzisz GUT ; TWOJA IGNORANCJA RODZI GŁUPOTĘ I NIEUFNOŚĆ
siem11
po co zrzuta na kapcie dla siema ?? toż to król DT sam sobie kupi stać go !!!
a tak na marginesie piękna była dziś sesja na skotanie !!!
ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień ??
udało mi się dzisiaj troszkę przytulić a więc czekam jutro na odjazd , przy tak gwałtownej zwyżce korekta chociaż lekka była potrzebna , jedni się wysypali inni dobrali i jest oki !!
a siem dalej ujada chociaż nie ma akcji, podobno chłopina martwi się o moją kase samarytanin jeden ale miło , że chłopak się martwi sam kasy nie ma więc się martwi o cudzą ..................szok
a ja bym proponował piwko z siemen na zgodę ,jakiegoś grilla siem laseczki jako sołtys by skrzyknął ,potańcówkę . nie było by bluzgów ,bo tak jakoś niedobrze się czyta
no właśnie... chciało by się żeby tak było... wczoraj pokazali swoją moc i zarazem łaskę... moc-spadków, łaskę-podniesienie kursu na koniec sesji... jesli jednak kolejnym razem nie okażą łaski to lecim do ciepłych krajów... a wiadomo że jeśli skupują to chca to robić w jak najlepszej cenie...