• co robić z tym badziewiem? Autor: ~monwon [83.28.76.*]
    Ludzie co robicie trzymacie sprzedajecie dokupujecie?Ja mam bardzo wysoko ok 0,4 i już sama nie wiem trzymam bo trzymam bo to już i tak gówno z tego.Ciekawi mnie jakie ilości i w jakich średnich posiadacie.
  • Re: co robić z tym badziewiem? Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    To trochę zależy ile tego masz ?. Uśrednianie ma sens tylko w pewnych granicach. Mając po 0,4 musisz liczyć się że po tyle może już nigdy nie chodzić.
  • Re: co robić z tym badziewiem? Autor: ~monwon [83.28.76.*]
    doskonale sobie zdaję z tego sprawę mam ok 22tys. akcji ale jak tu wyjść nawet ze stratą,ale nie 90% akceptuję10% a tu lipa po całości skoro chcą kupować już za 0,04grosze to katastrofa co się dzieje z tym gównem?czy w ogóle jest szansa na ok 0,4?
    Jest szansa. Ale bardzo mała. Ja bym Tobie radził poczekać na wybicie i sprzedać
    Rozpatrując kwestię prawdopodobieństwa. Jeśli miałbym doradzać co lepiej ? Dzisiaj. Żeby odrobić z 0,04 gr na 0,4. To radziłbym sprzedać tutaj za 5 gr i kupić za całość PBG. Możesz zrobić tak z połową akcji. Na PBG są większe szanse wyjścia na prostą niż tutaj mimo że już bardzo dużo odbiło. Tam już są akcje skupowane. A co dopiero jak się wyklaruje sytuacja. Firma jest w upadłości i na pewno z niej wyjdzie. Tutaj będzie osuwać się w dół a tam piąć do góry (w perspektywie roku). Oczywiście nikogo do niczego nie namawiam. :)
  • Re: co robić z tym badziewiem? Autor: ~hrabia bul [178.183.135.*]
    0.04 gr jak mozna tak zeszmacic społke i swoje nazwisko jako prezes!!!
    Widocznie mozna jak sie jest czlowiekim bez honoru i takiej ludzkiej przyzwoitoisci
    Pamietam jak na poczatku roku odbierał [oburzony } nagrode Malinowego jakie miał pretensje do dzienikarzy, urzedu skarbowego -że niby cały swiat przeciwko niemu
    Juz wtedy wyznali sie na jego uczciwosci ,wreczajac jakze wymowną nagrode
    Szkoda tylko tych ynwestorom którzy mu zaufali- jemu tylko zyczyc zeby zło ktore wyrzadził wrocilo do niego po STOKROC
  • Re: co robić z tym badziewiem? Autor: ~login [188.33.185.*]
    Wszystko idzie do góry, a to pikuje w dół :-(((
  • Re: co robić z tym badziewiem? Autor: ~monwon [178.42.9.*]
    sama nie wiem już kilka razy miałam zamiar to sprzedać ze stratą,ale jakoś zawsze wierzyłam,że w końcu przecież trochę się odbije.Pomyliłam się tzn.moje konto coś szwankuje ING akcji mam 30tys. średnia ok 0,3,ale to właściwie nic nie zmienia.Już korciło mnie żeby wrzucić oszczędności i skupić tak na full po te śmieszne 0,04 nie rozumiem jak może ktoś za tyle sprzedawać te akcje,ale ja już chyba nic nie wiem o co w tym wszystkim chodzi
  • Re: co robić z tym badziewiem? Autor: ~sfrustrowany [86.45.246.*]
    Wystawilem wszystko co mialem po 0.05. Sprzedam w pizdu bo moja cierpliwosc sie skonczyla- tylko czy ktos kupi to badziewie po 5gr.. Ja pier dole jestem -70% w plecy. Jak mozna tak udupic kurs? Zeby ch.uj sie zesral. Zlodzieje, on i ta ruda swinia RK okradli mnnie z 70% moich oszczednosci - szulernia i mafia a nie GPW. Teraz musze odrobic 330% zeby wyjsc na zero. Qrwa, nie wiem ale chyba zrobie jak radzil Piotr. Kupie PBG i zobacze jak bedzie dobrze to odrobie kilka groszy a jak zle to wd.pie reszte kasy i trudno.
    Brak slow.
  • Re: co robić z tym badziewiem? Autor: ~abc [89.174.196.*]
    jedź do krola a nie siedz bezczynnie.on Cię okradł a Ty chowasz głowę w piasek. Nabrał każdego na akcje po 4zł:) a tu 4 grosze zapasem
  • Re: co robić z tym badziewiem? Autor: ~ojtus1 [46.205.13.*]
    a ja sie pogodzilem ze strata 100% kasy na regnonie i czekam co z tego wyjdzie walic malinowego albo on nas albo my jego narazie on nas i to bez wazeliny (narazie) a
  • Re: co robić z tym badziewiem? Autor: ~monwon [83.31.124.*]
    ja chyba jednak jeszcze będę czekała nie wiem na co chyba na zbawienie,ale trzeba być kompletnym palantem,żeby z własną spółką i swoimi akcjonariatem tak pogrywać,ale czego się dziwimy nigdy więcej nie zainwestuję w spółkę tego pacana a tym czasem zobaczymy jak nie to sprzedam jak kolega i niech mnie pocałuje gdzieś oszukać można raz,ale odbudować zaufania nie odbuduje i trzeba wszystkim mówić aby nikt w to nie wchodził
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.