• Czego nie wiemy. Autor: ~Wanad [83.26.182.*]
    Nie podejmuję się udzielenia odpowiedzi.
    Mamy : jeden budynek zadłużony po dach, jedną działkę, która straciła na wartości, sporo nieuregulowanych płatności ( spółka straciła płynność ).
    Nie wiadomo, co z patentami - mogą należeć nie do EUI - a być przypisane Śladowskiemu. Zresztą o jakich patentach piszę - to mitologia.
    Nie wiadomo, jak wyglądają umowy udziałowców. Może się okazać, że ich rezygnacja lub rozwiązanie umowy, pociągnie horrendalne koszty. Panowie lubią duże kwoty - nie zdziwi mnie żadna - nawet wielomilionowa.
    Czy cena 7 groszy zawiera już w sobie to ryzyko ?
  • Re: Czego nie wiemy. Autor: ~roku [91.150.223.*]
    dobrze napisane o to wlasnie chodzi ze wszystko wytranseruja lub juz to zrobili ze spolki a brend to tylko wydmuszka nic nie warta 6 -7 gr? hm to dalej dobra cena.
  • Re: Czego nie wiemy. Autor: ~xtrader [156.17.35.*]
    Jak to wszystko czytam to naszła mnie chęć grania w ..... :) Ja dzis ide kupic kij bejsbolowy i.... na początek dokupie 20 arbuzów na 1 trening :) Czapkę już mam :)
  • Re: Czego nie wiemy. Autor: ~roku [91.150.223.*]
    pewnie kazdy z nas wtopil na tej spolce poza piesiami rzecz jasna
    Przecież jak doprowadza do upadku to Unia im nie podaruje kasy i pójdą siedzieć bo nie beda mieli z czego oddac. Cos tu jest grane tak to wyglada jakby ktos to chcial łyknąć za psi grosz i dobrze zarobić
    Jeszcze raz mowie Unia nie daruje im kasy wiec maja presje zeby to nie padlo
  • Re: Czego nie wiemy. Autor: ~ssi [83.14.240.*]
    http://www.newconnector.pl/ssi-kolejna-duza-umowa-spolki-w-sektorze-medycznym
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.