• Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~regnon@wp.pl [85.221.167.*]
    Ktoś kiedyś powinien zrobić porządek, a skoro jesteśmy akcjonariuszami, to obowiązek spoczywa na nas.

Nie ma co porywać się z motyką na księżyc, ale ...

Free float jest ponad 80% ktoś to musi mieć.

Chciałbym sprawdzić ile mamy wspólnie akcji.

Czy ktoś jest chętny by przeciwstawić się I.K.?

Zbieram osoby, które będą w stanie walczyć o swoje, bo ja mogę zostać z niczym, wszystko stracić, ale Królikowi nie odpuszę, mam nadzieję, że Ty też nie.

Mój plan jest taki (będziemy go w trakcie modyfikować)

1. Sprawdzić ile jest potencjalnie akcji wśród nas - ogłosić to na forum.

2. Wybrać grupę 4-5 osób, które będą chciały powalczyć z Królem.

3. Prawnie sprawdzić w jaki spoób można usunąć I.K.

4. Zwołać walne - poinformować Cnbc.

itd.

Myślę, że znajdą się osoby, które będą chciały się jemu przeciwstawić.
    A jak się uda go wyrzucić to na bank ktoś tak przecenioną spółkę z chęcią kupi.
    Może nie uda się wszystkim odrobić strat, ale przynajmniej od koryta odejdzie I.K.

Trzeba robić wszystko małymi krokami, dlatego zaczynamy od punktu pierwszego.
    Na maila regnon(a)wp.pl lub na forum możecie napisać ile macie akcji i swoje idee.

W grupie siła.

Pozdrawiam

P.S. od czegoś trzeba zacząć, nigdy nie wiadomo jak się to wszystko potoczy,

P.S. 2 jak będzie nas wielu to ktoś na 100% to zauważy, dlatego ruszamy.

Powodzenia
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~to koniec [89.78.61.*]
    Nie chcieliście oddawać po 0,06 to teraz będziecie oddawać po 0,04.....
    Zgubiła was pazerność i pycha.

• Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~K2 [31.175.85.*]
    małe szanse, ten gośc ma w d........ wszystkich a zwłaszcza drobnicę, i nie po to w darmowe akcje zaopatrzył kancelarię żeby bac sie kogokolwiek. Jeżeli już są zdecydowani na robienie dymu o swoje to : 1/ trzeba zasypać informacjami o mozliwym działaniu na szkode akcjonariuszy KNF i GPW 2/ to samo CNBC i inne media 3/ Najważniejsze : umówić sie na Paderewskiego spora ilością , wczesniej zawiadomić lokalne media i pokrzyczeć.
    Inne akcje mozna sobie darować :)
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE, zbycho na prezia :))).. Autor: ~chłopek roztropek [37.31.104.*]
    A co zrobicie jak go odwołacie ? Czy regnon będzie się zajmował ? Na czym będziecie kase trzepać ? Macie jakiś biznes plan, czy tylko jak malinowy drukowanie i bajerowanie o majtkach,cygarach i rumie. zbynio pewnie coś tam coś tam wymyśli, w końcu Pinokio z niego jest wielki. :D
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE, zbycho na prezia :))).. Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Dobry pomysł z tym zrzeszeniem :) szczególnie że wystarczy tylko 20 % żeby mieć coś do powiedzenia. Ale na początku dobrze by było zebrać te po 5 . żeby ten co wystawił na sprzedaż 1,7 mln zaczął się trochę martwić :))) cwaniaczek :)))
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE, zbycho na prezia :))).. Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Chyba przeczytał sobie ten cwaniaczek i się wystraszył że ktoś mu zbierze po 5. Bo wycofał zlecenie :))) Po 5 to dobra cena. W końcu firma wyszła z upadłości :))) Co nie znaczy że nie warto brać niżej. Zresztą nie namawiam nikogo do niczego :)
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~K2 [31.175.85.*]
    chyba wystraszyłeś sypacza tym pomysłem :)
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~to koniec [89.78.61.*]
    Sypacz wycofał zlecenie bo teraz będzie sypał z ukrytego....
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Niech sypie po 4 jak taki z niego sypacz :))
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~Haha [178.183.135.*]
    Wstyd z ukrytego sypia krolikowe bu....e
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~prawda [89.174.196.*]
    jest podany telefon do krola na necie przez sekretarkę. nic prostszego zadzwonić i powiedzieć mu że jest oszustem. A najlepiej jak ktoś jest ze śląska to może podjechać i osobiście dać wyraz swojego niezadowolenia ale oczywiście każdy z was jest cykor i nie przyjedzie a krol to wie i śmieje się dalej.
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Ale po co mu to mówić ???
    Przecież on to wie.
  • ~regnon@wp.pl Autor: ~kolekcjoner [109.243.134.*]
    Podobną akcję przeprowadzili akcjonariusze na MIDASIE w zeszłym roku.
    Jak ktoś siedział na MIDASIE to na pewno pamięta bo to naprawdę był swego rodzaju precedens.
    Więc naprawdę warto się zrzeszyć i przedstawić swoje racje.
  • Re: ~regnon@wp.pl Autor: ~maks [80.53.186.*]
    Ja mam tylko 25kilo po 0,22 i też nie myślę oddawać po tej cenie. Wolę zostawić potomnym albo zapomnieć o ich istnieniu.
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~stiv [213.184.23.*]
    ja mam 80000, po 0,13 - dramat
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~Dalajlama [77.252.190.*]
    tu nawet na tym syfie linki nie chodzą - bo wracają na PRONOX ... ale jestem dobrej myśli, zwłaszcza, że mam tego gówna 1,5 mln sztuk, średnio po 0,23 ... niezły kibel, ale będę dokupował niebawem :-)
  • Re: Ruch Królika - ODWOŁANIE Autor: ~ojtus1 [46.205.42.*]
    50000 po 0.16 kzak jestem :) pomysl dpbry i tak h....j z tego regnona bedzie a tak to moze byc wesolo kasa i tak stracona wiec nie mamy nic do stracenia
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.