• o co chodzi? Autor: ~Myśliwy [89.73.80.*]
    emisja się nie udała i nie dojdzie do skutku. Tłusta świnia kisiel za burtą. żaden z głownych akcjonariuszy nie zmniejszył zaangażowania. Panikę wywołuje gracz, który maksymalnie tanio chce przejąć spółkę i jej aktywa. Niebawem poznacie jego nazwę.
  • Re: o co chodzi? Autor: ~Slay [91.228.88.*]
    ciszej nad tą trumną
  • Re: o co chodzi? Autor: ~magneto72 [164.126.39.*]
    Panowie moja rada to ratować resztki kapitału i sprzedać za wszelką cenę ,,,;)Jest tyle spółek z perspektywą... ;) Ja na nabliższych sesjach wywalam BANKRUTA PO KAŻDEJ CENIE...
  • Re: o co chodzi? Autor: ~Myśliwy [89.73.80.*]
    wywal jak najszybciej i po sprawie
  • Re: o co chodzi? Autor: ~sowa631 [164.126.39.*]
    Popieram magneto trzeba jak najszybciej wyjść z tonącego wraka i ratować resztki kapitału..LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ TO BANKRUT BEZ PERSPEKTYW..
  • Re: o co chodzi? Autor: ~rr [199.67.203.*]
    ej sowa/magneto, nie musisz zmieniac nika, twoje ip jest widoczne bustrzaku;)
  • Re: o co chodzi? Autor: ~Myśliwy [89.73.80.*]
    Dnia 2012-07-03 o godz. 20:57 ~rr napisał(a):
    > ej sowa/magneto, nie musisz zmieniac nika, twoje ip jest
    > widoczne bustrzaku;)

mały naganiacki leszczu...
    Przepraszam za pomyłkę ..;)to dawny mój adres mail..;)wybaczcie..;)Co nie zmienia faktu że EUROIMPLANT MA POLICZONE DNI I SZKODA ABY STARA GWARDIA TRACIŁA RESZTKI INWESTYCJI NA TYM BANKRUCIE...PANOWIE UWIEŻCIE BO CZUJE DO WAS SYMPATIE I DOBRZE RADZĘ..;)
    PANOWIE JESTEŚMY OSTATNIĄ OSTOJĄ KTÓRA WIERZYŁA W EUROIMPLANT I OSZUKAŃCZĄ JEGO KADRĘ..;)ALE TO SIĘ SKOŃCZYŁO..CHWILA OGŁOSZENIA UPADŁOŚCI ZBLIŻA SIE NIE UBŁAGANIE..MUSIMY TRZYMAĆ SIE RAZEM I PODJĄĆ MOŻE OSTATNIE ROZSĄDNE DECYZJE..CZYLI WYPRZEDAĆ BANKRUTUJĄCY EUROIMPLANT..POZDRAWIAM
  • Re: o co chodzi? Autor: ~roku [193.59.148.*]
    zgadza sie i uwaga bo te akcje sa jeszcze cos warte 8gr to dobra cena jak na obecna sytuacje spolki,ktora niedlugo moze byc juz tylko marzeniem, rozumiem tych co brali po 9-10groni zostali odcienci i teraz naganiaja by kupowac , kto chce tracic niech traci ale zgadzam sie ze jest duzo wiecej innych w miare sensownych spolek ktore przynajmniej rokoju na wzrosty
  • Re: o co chodzi? Autor: ~lexus [86.63.85.*]
    Hej sowa631, ile ci brakuje tego bankruta o nazwie EUI??? :) Ja mam tylko 1000 na sprzedaz, ale moze jutro znajda sie jacys chetni co sprzedadza ci lub spoldzielni troszke wiecej. Zycze ciepliwosci ...
    "lexus" proszę Cie..;) o jakiej spółdzielni mówimy to wymyślone slogany naganiaczy..;) Euroimplant kona a my go na siłę utrzymujemy przy agonii..;)myślę że powinniśmy ratować resztki kapitału i oddawać akcje BANKRUTA puki ktoś chce jeszcze kupić..;) Jesteśmy jedną bracią inwestorską i powinniśmy wspierać się na wzajem...mam na myśli nasze a nie tłuste tyłki zarządu EUI..;) BRACIA INWESTORZY NIE DAJMY SZANSY TYM KTÓRZY ŁUPIĄ NAS I NIE INWESTUJMY W BANKRUTA...POZDRAWIAM..;)
    OK, przekonales mnie, jutro sprzedam te ostatnie 1000 akcji. A moze znasz odpowiedz na pytanie: dlaczego Sladowski przekazal caly swoj pakiecik EUI na rzecz osoby "blisko zwiazanej"???
  • Re: o co chodzi? Autor: ~max [77.114.6.*]
    od jakiegoś czasu obserwuję na EUI zmasowany atak troli którzy sieją panike i namawiają do sprzedaży akcji.dlaczego pomimo pozoru konfliktu we władzach spółki nikt z Zarządu nie wyrzuca akcji??? przecież mają tyle ,że powinni nimi zasypać rynek.poza tym znając rzekomą tragiczną sytuację finansową mogli powyrzucać na poziomach x razy wyższych a jedna tego nie zrobili.wniosek:
    TO WSZYSTKO ŚCIEMA JAK I TO NAGANIANIE NA FORUM ! NIE DAJCIE SIĘ!
    Moze ty masz chlopie racje, trzezwo myslisz, bo ja juz po paru piwach i ... jednak nie sprzedam tego tysiaca.
  • Re: o co chodzi? Autor: ~Viola [89.73.80.*]
    sprzedawać, sprzedawać, heheheheheh
  • Re: o co chodzi? Autor: ~zenek [87.250.167.*]
    No, to żonka może sypac do 0.01gr.
  • Re: o co chodzi? Autor: ~sowa631 [164.127.148.*]
    Koledzy to właśnie wam klaruje...zajadą kurs do 1gr.;(
  • Re: o co chodzi? Autor: ~zenek [87.250.167.*]
    Dobrze że zarząd zaswoją ciężką robotę w pierwszym kwartale wypłacił sobie ponad 600 k. Na dwóch to po stówie na miesiąc. :-) :-)
  • Re: o co chodzi? Autor: ~roku [193.59.148.*]
    hehe dobre to mistrzowie w wyciaganiu kasy ze spolki, darowizna do idealny sposob by pozbyc sie odpowiedzialnosci ewentualnie ja rozmyc to mistrzowskie posuniecie. Panom juz nie zalezy na spolce a w szczegolnosci na kursie akcje swoje juz wyciagneli a teraz tylko czekaja aby reszte uplynnic, kurs 1gr wielce prawdopodobny przypominam ze kiedys pisalem ze kurs spadnie ponizej 10gr moim zdanie bedzie jeszcze nizej
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.