• Doktor Śladowski. Autor: ~Wanad [83.26.179.*]
    Jego akcji rynek już nie wchłonie.
    Przez pięć lat wyszarpali wspólnie z kasy spółki 4 - 5 milionów PLN ( plus jeszcze 5 za sprzedanie akcji na Cypr ).
    Ale pakiet Śladowskiego był wart w pewnym momencie 24 miliony PLN.
    Gdy rzuci je na rynek, odzyska jeszcze może milion - a może nawet nie ? Choć cymbałów nie brakuje - sam dobrałem po 8 groszy :((

Ps. jakie to ma znaczenie ?
    Facet jest genialnym naukowcem, posady już na niego czekają.
    Serdecznie nam dziękuje za dotychczasowe wsparcie i życzy dalszych sukcesów na GPW.
  • Re: Doktor Śladowski. Autor: ~nostra [82.139.0.*]
    Co robi ten geniusz poza wyciąganiem kasy z EUI.?
  • Re: Doktor Śladowski. Autor: ~roku [193.59.148.*]
    dobre fajnie sie urzadzili wyrwali co sie dalo i powiedzieli spadam a reszte podarowali moze cos to bedzie warte ale juz raczej nie maja nadzieji
  • Re: Doktor Śladowski. Autor: ~Wanad [83.26.179.*]
    Co robi ten geniusz - poza tym że jest genialny ?
    Bryluje - w mediach, na sympozjach, w klubach naukowych.
    Zawsze uśmiechnięty, miły, jowialny Pan Złodziej.
  • Re: Doktor Śladowski. Autor: ~xtrader [156.17.35.*]
    Ja tez chyba dalem ciala dobralem po 8 i9 grole co do genialnosci tego ...to nie wiem. Mam kolege biotechnologa wspolpracujacego z firmami z USa i niemiec jak pokazalem 2 lata temu str EUI popatrzył na mnie i jak nigdy tego wczesniej niezrobil popukał sie w czułko i zaśmiał...
    I powiedzial jakbym mial gumowe sumienie tez bym tak zrobil a ze nie mam i mam dzieci to..... :)
  • Re: Doktor Śladowski. Autor: ~max [95.40.19.*]
    ej panowie malkontenci ! skoro tak sprzedają i wywalają bankruta jak opowiadacie to czemu ciągle mają tyle samo??? emisja z góry była skazana na porażkę i oni dobrze o tym wiedzieli ..również wiedzieli co się stanie z kursem ..przecież mogli wyrzucić po 1,6zł, 80gr, czy 40gr skoro wiedzieli ,że to przekręt..naganiacie i tyle w temacie..z was chyba więksi oszuści jak z panów prezesów
  • Re: Doktor Śladowski. Autor: ~sowa631 [164.126.39.*]
    DRODZY PAŃSTWO NIE WIERZCIE WICHRZYCIELOM ORAZ OBŁUDNIKOM..EUROIMPLANT JEST BANKRUTEM NALEŻY WYPRZEDAĆ SIĘ Z WALORÓW JEŚLI KTOŚ TAKOWE POSIADA I PRZEJŚĆ NAD TYM DO PORZĄDKU DZIENNEGO...BĘDZIE DOBRZE ALE POD WARUNKIEM ŻE POZBYWAJĄC SIĘ BANKRUTA OCALICIE RESZTKI KAPITAŁU..;)
  • Re: Doktor Śladowski. Autor: ~AAA [89.69.118.*]
    Ty już wywaliłeś na co teraz liczysz że odkupisz niżej
  • Re: Doktor Śladowski. Autor: ~sowa631 [164.126.39.*]
    NIE WCHODŻ DWA RAZY DO TEJ SAMEJ RZEKI..;)MOŻE KIEDYŚ..;)? ALE TERAZ JEST CZAS NA SPRZEDAWANIE BEZWARTOŚCIOWEGO PAPIERU....SĄDZE ŻE CENA MOŻE SPAŚĆ DO KRYTYCZNEGO MINIMUM....DRODZY PAŃSTWO OCALIĆ
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.