Jego akcji rynek już nie wchłonie.
Przez pięć lat wyszarpali wspólnie z kasy spółki 4 - 5 milionów PLN ( plus jeszcze 5 za sprzedanie akcji na Cypr ).
Ale pakiet Śladowskiego był wart w pewnym momencie 24 miliony PLN.
Gdy rzuci je na rynek, odzyska jeszcze może milion - a może nawet nie ? Choć cymbałów nie brakuje - sam dobrałem po 8 groszy :((
Ps. jakie to ma znaczenie ?
Facet jest genialnym naukowcem, posady już na niego czekają.
Serdecznie nam dziękuje za dotychczasowe wsparcie i życzy dalszych sukcesów na GPW.
Co robi ten geniusz - poza tym że jest genialny ?
Bryluje - w mediach, na sympozjach, w klubach naukowych.
Zawsze uśmiechnięty, miły, jowialny Pan Złodziej.
Ja tez chyba dalem ciala dobralem po 8 i9 grole co do genialnosci tego ...to nie wiem. Mam kolege biotechnologa wspolpracujacego z firmami z USa i niemiec jak pokazalem 2 lata temu str EUI popatrzył na mnie i jak nigdy tego wczesniej niezrobil popukał sie w czułko i zaśmiał...
I powiedzial jakbym mial gumowe sumienie tez bym tak zrobil a ze nie mam i mam dzieci to..... :)
ej panowie malkontenci ! skoro tak sprzedają i wywalają bankruta jak opowiadacie to czemu ciągle mają tyle samo??? emisja z góry była skazana na porażkę i oni dobrze o tym wiedzieli ..również wiedzieli co się stanie z kursem ..przecież mogli wyrzucić po 1,6zł, 80gr, czy 40gr skoro wiedzieli ,że to przekręt..naganiacie i tyle w temacie..z was chyba więksi oszuści jak z panów prezesów
DRODZY PAŃSTWO NIE WIERZCIE WICHRZYCIELOM ORAZ OBŁUDNIKOM..EUROIMPLANT JEST BANKRUTEM NALEŻY WYPRZEDAĆ SIĘ Z WALORÓW JEŚLI KTOŚ TAKOWE POSIADA I PRZEJŚĆ NAD TYM DO PORZĄDKU DZIENNEGO...BĘDZIE DOBRZE ALE POD WARUNKIEM ŻE POZBYWAJĄC SIĘ BANKRUTA OCALICIE RESZTKI KAPITAŁU..;)
NIE WCHODŻ DWA RAZY DO TEJ SAMEJ RZEKI..;)MOŻE KIEDYŚ..;)? ALE TERAZ JEST CZAS NA SPRZEDAWANIE BEZWARTOŚCIOWEGO PAPIERU....SĄDZE ŻE CENA MOŻE SPAŚĆ DO KRYTYCZNEGO MINIMUM....DRODZY PAŃSTWO OCALIĆ