Patrząc na arkusz kupna, to została ostatnia już szansa żeby jeszcze sprzedać jakimś uśredniaczom ostatnie dwadzieścia parę tysięcy tzw. "akcji" Klona.
A potem już będzie koniec. I przejście na dwa fixingi, co powinno ostatecznie zakończyć Wasze marzenia o odbiciu, którego nigdy już nie będzie. I nigdy nie było.
Ale to żadna nowość, bo piszę o tym od początku tej śmiesznej spólki na tym śmiesznym NC.
No cóż zostaliście z rączką w nocniku.
jeśli poważnie i rzeczowo napiszesz mi co powoduje Twoje trwanie na tym formum wystawiam jutro swoje 55k "akcji" klona......... Nie martwi mnie to ponieważ Jesteś tu w ściśle określonym cele:) tak dalej. Dzień w którym Twoja ręka będzie śmierdziała ostrym gówniakiem już się zbliża:)
Jestem tu w jednym tylko celu. Aby nowi naiwni, którzy nie są idiotami i przeczytają ten wątek od początku - mogli się czegoś nauczyć i żeby nie popełniali błędów jakie zrobiłeś Ty.
Rozumiem tez twoją frusrację, zostać z 55000 niesprzedawalnych "akcji".
czy ja się zachowuję jak frustrat ????:) :):) Cierpliwość i czas się liczą. Widać, że czasem komuś brakuje i jednego i drugiego. Z drugiej strony PI napisz mi dlaczego na klonie już nie będzie ruchu? Mera też miała ostry przestój, a jest już przeszło 50% na +........ tutaj rozgrywki toczą się w wąskim gronie i wygra ten co zareaguje ze stoickim spokojem:) Jeszcze pojedziemy z kursem:) A jeśli nie ma takiej potrzeby to po wywalać?:) poza tym co to jest 55k "niezbywalnych akcji" przy 4 mln?:)
Co się tyczy tych 4 milionów, to takie typowo polskie. Nieważne, że straciłeś pieniądze mając 55000 niesprzedawalnych papierów, ważne, że ktoś stracił więcej.
A już tak całkiem prywatnie, naprawdę wierzysz w to, że znajdzie się ktoś kto będzie chciał od Ciebie odkupić te "akcje"?