• Kilka pytan Autor: ~pytajnik [82.145.210.*]
    Kiedy rusza skup?
    Kiedy finalizacja przejecia?
    Jak duzy podmiot bedzie przejmowany?
  • Re: Kilka pytan Autor: ~skup [82.198.250.*]
    skup nie ma szans na realizacje, bo akcje niebawem wystrzela do gory, ale zawsze pozostanie dobrym lewarem straszakiem tak zeby nikomy do lba nie przyszlo sprzedac ponizej 5 zeta kiedys
  • Re: Kilka pytan Autor: ~Tak! [77.254.202.*]
    Skup ruszy jak wszystko zarejestrują. Nie będzie raczej specjalnie duży bo akcji wiele nie ma. Jeśli będzie duży pakiet to pójdzie od akcjonariatu instytucjonalnego, który na gwałt potrzebuje gotówki.

Podmiot prawdopodobnie będzie wielką niespodzianką i dość grubą sprawą. Grubą jak na spółkę z wartością księgową około 60mln (kapitalizacji na giełdzie nie liczę bo jest śmieszna). Także można się spodziewać przejęcia jak to u Mery czegoś za dużego nieproporcjonalnie tanio (jak to już pokazali kilka razy).

Spółka konsekwentnie się rozwija. Wzrastają przychody i wartość księgowa (zysk w tym roku również). Kurs kiedyś ruszy - mam nadzieję, że powoli dojdzie sobie do 5-6zł i z takim kursem opuścimy NC w przeciągu pół roku.
  • Re: Kilka pytan Autor: ~Elvis [82.160.108.*]
    podejrzewam że ów przejmowany podmiot ma związek ze zmianami w statucie (obrót paliwami)
    ...ale... ja tam nic nie wiem.
  • Re: Kilka pytan Autor: ~jank [89.231.24.*]
    przejmowany podmiot jest z branzy meblarskiej

zmiany w statucie oznaczaja ze mara bedzie budowac stacje benz.
[x]
MERA -5,08% 1,12 2025-12-23 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.