• kolejne infoo!! Autor: ~xxx [46.169.211.*]
    Centrozap wyrzucil wszystkie akcje regnona w piatek podczas sesji w tłum... psss smiech na sali ze po takiej cenie krol wyrzuca...swiadczy to tylko ze regnon chyba umiera
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~confit [46.205.56.*]
    MISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 55 / 2012
    Data sporządzenia: 2012-07-02
    Skrócona nazwa emitenta
    REGNON S.A.
    Temat
    Informacja uzyskana na podstawie art. 160 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi.
    Podstawa prawna
    Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych

Treść raportu:
    Regnon Spółka Akcyjna (Emitent, Spółka) działając na podstawie art. 160 ust. 4 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi oświadcza, że w dniu dzisiejszym otrzymała od pana Adama Wysockiego (Zawiadamiający) pełniącego funkcję Członka Rady Nadzorczej Emitenta i Przewodniczącego Rady Nadzorczej Centrozap Finanse Sp. z o.o. w Katowicach zawiadomienie złożone w trybie art. 160 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi oraz na podstawie Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 15 listopada 2005 w sprawie przekazywania i udostępniania informacji o niektórych transakcjach instrumentami finansowymi, że w dniu 27 czerwca 2012 roku spółka Centrozap Finanse Sp. z o.o. w Katowicach w ramach transakcji giełdowych zbyła łącznie 1.107.355 sztuk akcji Regnon S.A. za cenę 0,06 zł za 1 akcję, stanowiących 0,41% w kapitale zakładowego Spółki i dających 1.107.355 głosów na walnym zgromadzeniu Spółki, stanowiących 0,41% głosów na walnym zgromadzeniu Spółki. Przed zawarciem transakcji Spółka Centrozap Finanse Sp. z o.o. posiadała 1.107.355 sztuk akcji Regnon S.A., stanowiących 0,41% kapitału zakładowego Spółki i dających 1.107.355 głosów na walnym zgromadzeniu Spółki, stanowiących 0,41% głosów na walnym zgromadzeniu Spółki. Po zawarciu transakcji Centrozap Finanse Sp. z o.o. nie posiada akcji Regnon S.A. Podstawą dokonania zawiadomienia jest fakt, iż sprzedająca akcje Regnon S.A. – spółka Centrozap Finanse Sp. z o.o. jest blisko związana z Zawiadamiającym w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt 4 lit. a) – w spółkach Zawiadamiający zasiada w organach nadzorujących.
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~qaz [176.111.136.*]
    TO JUŻ JEST KONIEC! NIE MA JUŻ NIC...
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~pmx [89.78.61.*]
    A drobnica została z gorącym gównem w ręku......
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~chłop z mazur [89.78.61.*]
    Ciekawi mnie tylko kiedy pojawią się pierwsze wnioski o ogłoszenie upadłości.
    Ta spółka przecież nie ma racji bytu.
    To musi się zakończyć bankructwem.
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~qaz [176.111.136.*]
    Dalej Pan dokupuje ? Czy te informacje zmieniają fundamentalnie postrzeganie przez Pana tej spółki - śmiecia...
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~chłop z mazur [83.1.81.*]
    No i po co się podszywasz pode mnie...?!?!
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~Legolas [188.146.228.*]
    Popatrz na Ip to nie Chłop!
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    chłopa gdzieś wcieło , ale miał nosa do DDSu
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~chłop z mazur [83.1.81.*]
    Miał nos... :))) A nawet zarobił troszkę... :)))

Jak będę miał chwilę, to Wam napiszę, o co chodzi z tym całym Wood Interkomem, bo chyba się domyślam...
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~Legolas [188.146.132.*]
    Mam nadzieje że Regnon też mu się sprawdzi!
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~Legolas [188.146.191.*]
    A ty dddddd na czym siedzisz?
    wczesniej chwile na BOMI, dzisiaj na PBG :-) ale uciąłem na zamknięciu chociaż chyba ze wcześnie,może odkupię, musze to przemyśleć
    aha no i kupiłem mały pakiecik na Poljadle, niedawno urwało tam konkretnie to liczę na odreagowanie ale nie wiem kiedy
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~pxm? [78.8.72.*]
    ja dzis kupilem maly pakiet IDM
    ciekawe za ile...
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~pxm? [78.8.72.*]
    1,35:(
    no tak, łapanie noża ledwo co puszczonego, ryzykowna zabawa
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~Legolas [188.146.202.*]
    Budowlanka dzisiaj super poszła do gory :)! Midas też ładnie ruszył a ja się tutaj zablokowałem:(! Jak sprzedam za conajmniej 9 groszy to spoko tylko pytane kiedy to nastąpi ?
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~Legolas [178.182.201.*]
    Mam nadzieje Chłopie że teraz nie napiszesz że czekasz na 4 grosze:(!
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Trochę drastycznie to wyglądało jak królik wyrzucił taką ilość po takiej cenie :( Nie wiem co o tym sądzić :/
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~chłopek roztropek [37.30.63.*]
    Gdyby chłop nie napisał że czeka na 0.06, to już by było 0.03
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~Legolas [188.147.80.*]
    Piotrze przed ostatnim wzrostem kroliki tydzień wcześniej też wywaliły dużo więcej papiera teraz to tylko 60kilo złotych niejeden z nas ma więcej! Ale wierz mi że ja też zaczynam siě martwić bo zamiast zarabiać to kiszę się tu ak jakiś ogorek!
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~pxm? [78.8.165.*]
    to co panie i panowie dobieramy po 5gr.:)???
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~to koniec [89.78.61.*]
    Nie rozumiem dlaczego nie wywalacie po 5gr jak i tak wiadomo że będzie tutaj 2gr ???
    Myślicie ,że na pięciu groszach spadki się zatrzymają ?....NIE ŻARTUJCIE

Stratę możecie zawsze odrobić na innych spółkach....
    A jak nie umiecie grać na giełdzie to polecam lokatę bankową.

Pozdrawiam.
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Oby to była zagrywka spekulacyjna. Bo chyba nikomu kto rozsądnie myśli nie zależy żeby spadło do grosza.
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~daroturysta [77.45.87.*]
    Ideon Spółka Akcyjna z siedzibą w Katowicach umowę na mocy której Emitent dokonał zakupu 9,00 % udziałów spółki
    WoodinterKom GmbH z siedzibą w Wiedniu (Austria). Udziały zostały nabyte za cenę 2.200.00,00 EUR (dwa miliony dwieście
    tysięcy euro 00/100). Wartość umowy przeliczona na złote według średniego kursu NBP z dnia poprzedzającego dzień
    transakcji wyniosła 9.407.200,00 zł (dziewięć milionów czterysta siedem tysięcy dwieście złotych 00/100). Uprzednio
    Emitent dokonał zakupu 19,00 % udziałów spółki WoodinterKom GmbH za cenę wynoszącą 19.108.189,04 PLN (dziewiętnaście
    milionów sto osiem tysięcy sto osiemdziesiąt dziewięć złotych 04/100), o czym poinformował w raporcie bieżącym nr 9/2012
    z dnia 20 lutego 2012 roku. Emitent nabył łącznie 28% udziałów za cenę 28.515.389,04 zł (dwadzieścia osiem milionów
    pięćset piętnaście tysięcy trzysta osiemdziesiąt dziewięć złotych 04/100). Działalność WoodinterKom GmbH związana jest
    z realizacją projektu inwestycyjnego w postaci budowy "Centrum głębokiej, bezodpadowej przeróbki drewna na terenie
    rejonu Ust-Kułomskiego Republiki Komi w Federacji Rosyjskiej". Projekt inwestycyjny objęty jest Programem Priorytetowym
    w dziedzinie zagospodarowania lasów Federacji Rosyjskiej. Inwestycja Regnon Spółki Akcyjnej w WoodinterKom GmbH ma
    charakter krótkoterminowy, przy czym na obecnym etapie Spółka będzie realizowała dostawy biomasy drzewnej dla przemysłu
    elektroenergetycznego i ciepłownictwa.
    Warunki opisanej powyżej transakcji nie odbiegają od warunków typowych dla transakcji tego rodzaju. Umowa została uznana
    za znaczącą ze względu na przekroczenie wartości 10% przychodów ze sprzedaży grupy kapitałowej Emitenta za okres
    ostatnich czterech kwartałów obrotowych.
  • Re: kolejne infoo!! Autor: ~confit [46.204.35.*]
    ........Projekt inwestycyjny objęty jest Programem Priorytetowym
    w dziedzinie zagospodarowania lasów Federacji Rosyjskiej. Inwestycja Regnon Spółki Akcyjnej w WoodinterKom GmbH ma
    charakter krótkoterminowy, przy czym na obecnym etapie Spółka będzie realizowała dostawy biomasy drzewnej dla przemysłu
    elektroenergetycznego i ciepłownictwa. ...... Nawet gdyby dostali drewno za darmo,koszty przerobu, robocizny itp. wynosiły zero zł. to i tak zyski zjedzą koszty transportu. Gdzie oni widzą opłacalność tego biznesu, no chyba że będą to przesyłać e-mailem lub esemesem.
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.