Trudno przewidzieć co będzie... Pan ten przewijał się już w akcjonariacie NVN-a jak jeszcze NVN był IIC - miał tam wtedy jakiś większy pakiet, ale po zamianie IIC na NVN i dodruku akcji jakoś się rozmyło wszystko.
Ja go kojarzę z wcześniejszych projektów WDM-owskich, ale nie bardzo wiem po czyjej on teraz stronie stoi i co zrobi.
To przypomnij sobie bo z WDM to niezbyt dobre mam skojarzenia...:D W co sie tam zainwetuje to sie straci - na to wyglada a prezesiki rozbijaja sie furami... i sie z łosi smieja :D...
Nie mogę powiedzieć, że na wszystkim, w co inwestowałam z WDM-em, to straciłam, bo były i niezłe zyski początkowo :) ...później się wszystko posypało i wyszło jak wyszło...
O panu T.D. to można poczytać w Internetowym Monitorze Sądowym i Gospodarczym - może nie ma tak wykazu, gdzie jest akcjonariuszem, ale za to są informacje, gdzie pełni jakieś istotne funkcje.
no oczywiscie na niektorych mozna bylo poczatkowo zarobic i ubrac łosi !! :D ale tak czy siak zawsze w kibel wszystko idzie bo ewszystkpo co wprowadzaja to przegrzane 10 krotnie...:D
Ano mądry Polak po szkodzie ;) gdybym wtedy wiedziała to, co wiem teraz, to nie byłabym tu gdzie jestem i do tego z taką stratą... ale to wszystko dało mi porządną nauczkę - szkoda tylko, że ta 'nauka' taka droga i stresująca.
Znam kilku grubasów co tam zaiwestowali i popłyneli na prawdziwa kasę. dziwię sie tylko ze znalduja dalej frajerów to troche przypomina taki numer jak SKAYLINE - oczywiscie inna zasada ale efekt koncowy ten sam dla łosi ...:D
Dobre bylo jak sami siebie na 2 zeta wycenili poszlo powyzej 4 Ci co mieli sprzedac ubrali jeszcez wiekszych łosi i spadło na właściwe poziomu groszowe. Słyszałęm ze Madof mial tu przyjechac na szkolenia do wrocławia ...:D tylko jak uslyszal jak sie wycenili to zwinął ogon pod siebie i został no i połynął...:)
Nie wiem kogo i skąd biorą w chwili obecnej, bo ja 'odeszłam' od nich w 2010. Niestety pan Ch. nie okazał się lepszym partnerem w biznesie... no i siedzę na NVN-ie już tyle czasu, że niedługo zacznę chyba kolejne rocznice świętować ;)