• Gdzie ten Animator? Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Zgodnie z definicją, rolą Animatora jest zapewnienie płynności obrotu papierów. Panie Animator, weź się Pan do roboty!
  • Re: Gdzie ten Animator? Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Może to Animator do stworzenia jakiegoś ładnego intra do serii SimpleLife:) Ale kicha na tym gniocie. Ciekawe jak bardzo umoczyli w I kw.
  • Re: Gdzie ten Animator? Autor: ~Aro [78.149.19.*]
    Filmy animowane kreci. Reksio, Krecik itp... na gieldzie sie jeszcze nie zna....
  • Re: Gdzie ten Animator? Autor: ~Maras [77.113.109.*]
    Kiedy ten kurs w końcu ruszy w górę? Ja już nawet nie liczę kasy jaką wydałem na żeń-szenia na uspokojenie ;)
    Swoją drogą, patrząc na zachowanie kursu, to gdyby nie ten wynajęty animator, kurs pewnie już by zanurkował przez kilku albo jakiegoś debila, który zaniża kurs.

Jestem niespotykanie optymistycznym człowiekiem i widzę jeden pozytyw, nadzieję w zbliżającym się debiucie tabletoidalnym. Czytałem fora internetowe i wysnułem wniosek, że jest sporo miejsca na rynku dla tanich tabletów o bardzo dobrym stosunku jakości do ceny. Przed debiutem wygląda to nieźle, jakieś tam testy w TV, czy inne w necie wskazują, że produkt wygląda i funkcjonuje bardzo przyzwoicie + gwarancja. Z tego co wyczytałem w szczególności wygląda to nieźle w przeciwieństwie do konkurencji typu Manta i inne podobne (tanie) tablety, które zbierają zdecydowaną większość negatywnych decyzji (produkty są już dostępne na rynku).
    Wniosek, to może być strzał w 10-tkę i tak sobię myślę... OBY!!!
  • Re: Gdzie ten Animator? Autor: ~Nie animator [109.243.24.*]
    Oj chyba o tabletkach nie masz pojęcia. To będzie kolejny gniot bubel szajs itp.oczywiscie jakaś sprzedaż będzie. Ja tym akurat handluje przynajmniej łącza na półce w sklepie. Syf totalny. Pady tablety nie nadają się do niczego chyba ze tak jak ten z którego pisze iPad reszta po za tym ze jest nie nadaje się do użytku. Oczywiscie ludzie bedą kupować do momentu aż rozejdzie sie ze to gniot tak jak telefony na dwie karty. Przy takich spółkach ich każdy ruch to skok kursu a po odkryciunkart tj Mac 2-3 miesiące wielkie nurkowanie
  • Re: Gdzie ten Animator? Autor: ~Maras [77.113.10.*]
    Poczekamy, zobaczymy. Wystarczy, że ta "jakaś sprzedaż" wyciągnie kurs na 6-7 PLN w "2-3 miesiące" i będę bardzo szczęśliwym akcjonariuszem. Conajmniej takich poziomów wszystkim życzę, choć wiadomo, najlepiej tak do poziomu kursu z debiutu w 2007 :D
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.