Sory ty nigdy nie bedziesz zarabial na GPW. Zawsze bedzie miernota i zawsze bedziesz mowil o Karkosiku , ze ciebie oszukal. Ale to tylko twoja wina. Brak cierpliwosci , od dosc dawna jestes tu na tym forum jestes tu gwiazda. Ty pisales o swojej radzie soleckiej , byles tu , gdy Skt kosztowal 1 zl. Dzis kosztuje 4 , 31 zl a ty sprzedales , wiec kim jestes. Nie bede ciebie obrazal, Nie szkoda tobie twojego czasu. Dla wszystkich powinien liczyc sie efekt zarabiania. Jezeli ty naprawde chcesz cos osiagnac na GPW zapamietaj sobie jedna , cierpliwosc bedzie nagrodzona. To co pisal Logic 100 zl bedzie w 2013 roku . Historia lubi sie powtarzac a ty powinienes uczyc sie na bledach. Zeby raz zyskac dwa razy trzeba stracic . Gra na GPW to nauka na wlasnych bledach.
Witaj słońce słońc nasz Jareczku.
Chłopak wchodzisz bez mydła Karkowi również na innych postach.Czyżbyś pracował w biurze
promocji Karkosikowej Stajni Audiasza.Jeżeli nie no to proszę uważaj bo to prowadzi w prosty sposób do Pomroczności Kopytnej co samo w sobie może być oznaką Głuptakologii.
Oj znalazł się prorok,że co,ze ja nigdy nie będę zarabiał na giełdzie.Alboś ty Duchem świętym,
albo natchnionym .Pisz,że ty mniej pokrętnie bo za cholerę nie wiem o co ci chodzi.
Napisze krótko: człowieku serdeczna prośba unikaj albo pisania,albo napojów alkoholowych,
Sadzisz młody niezły bełkot.
Teoria,że TRZEBA DWA RAZY STRACIĆ BY RAZ ZYSKAĆ to Nobel z GŁUPTAKOLOGII
STOSOWANEJ. Za 100zł Logica ,które wg ciebie będzie w 2013 roku masz już dziś
Medal Świętego Jarka z łysiejącym czołem dla WYBITNYCH intelektualistów kozich.
pozdrawiam z uśmiechem siem11
Poczytaj sobie ponizej watek, Oj wy inwestorzy - to ja pisalem to w marcu 2012 r. Wiecej juz sie do ciebie nie odezwe , szkoda czasu na ciebie , twoje pieniadzwe.
Siem kupuj w poniedzialek cena 4.10 - 4.15 zl . Poczekaj az wzrosnie do 4.90 zl . Pozniej stop los sprzedaj 4.41 zl otwarcie zlecenia sprzedaz 4.40 zl. Do konca roku. Jak bedzie wzrastac podwyzszaj stop los sprzedaj. Moze kiedys zaprosisz mnie na kawe. Powodzenia