• Ale cisza na forum ! Autor: ~Legolas [83.29.82.*]
    I znowu mamy 5groni pięknie ktoś zbiera ! Zobaczymy czy jak się jeszcze więcej akcji na sprzedaży po 6 ustawi to łykną ! Lub czekają aż 5 pęknie ! Oj chłopie ty Spryciarzu :)!
  • Re: Ale cisza na forum ! Autor: ~pxm? [78.8.169.*]
    to raczej podpucha bo kto by sprzedawal po 5gr?

a z drugiej strony to juz troche zaluje zapakowania po 6gr:( ale moze bedzie jak nasz prorok CH Z M pisał:)
  • Re: Ale cisza na forum ! Autor: ~Legolas [83.29.82.*]
    Chłopa wielu słuch a on sprytnie wczoraj powiedział że kupił po 6 ale poczeka na jeszcze na 5 i wiele osób może pójść w jego ślady ! Ja też już zapakowałem się po 6groszy ! Będzie tak jak Chłop pisze ponieważ jakby miało być źle to byśmy już dużo wyżej latali !
  • Re: Ale cisza na forum ! Autor: ~Legolas [83.29.82.*]
    Gdzie są wszyscy ! Ja dzisiaj za grosze kupiłem Bomi po 0,46 odszedłem od kompa na chwile wracam a tu 0.53-0.54 sprzedałem za 0.54 szkoda że miałem tylko drobne w wolnych środkach bo można było fajnie zarobić całą kaskę mam w Regnonku ale tu się już wkrótce też doczekamy odbicia ! Na razie Chłop i inni działają i zbierają !
  • Re: Ale cisza na forum ! Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    ja kupiłem pakiecik za 0,49 ale nie sprzedałem na zamknięciu, zobaczymy co się dzisiaj wydarzy
  • Re: Ale cisza na forum ! Autor: ~Legolas [178.182.177.*]
    Jak ktoś był szybki to spokojnie mogł po infie nawet kupić tak jak Ty po 0.49 fajny szybki zarobek! Jeżeli nie bedzie kolejnego wniosku o upadłość to się ładnie Bomi odbije:)!A narazie rzadnego nie ma to jeszcze dzisiaj dddddd powinieneś jeszcze więcej zarobić! Szkoda że nie miałem więcej wolnej kaski:(! Powodzenia
  • Re: Ale cisza na forum ! Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    ja kupiłem przed info, poszło potem trochę niżej ale ok, fajnie jest ..mimo wszystko trzeba wciąż uważać
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.