Wypisujemy co chcemy i dzięki temu mamy wyniki takie jakie sobie życzymy....
W dobrym tonie jest nie kalanie swego gniazda no chyba ,że to zamierzone działanie ..
Ludzkość od zarania dziejów zajmowała się reklamą i sabotowaniem pewnych działań ...
Pc Guard jest w momencie wielu zmian i wiedzą to nawet uczniowie z zarządzania ,że dobre
przekazanie pozytywnych działań jest na plus (działania negatywne niosą zamierzony skutek)..
Szarpiemy się informacjami o kryzysach (to oczywista oczywistość )ale dla czego to sprawcą
jest Guard spółka z dobrymi wynikami, bo my tak chcemy !!! Czytam fora na wielu spółkach
i twierdzę ,że na naszej spółce nie wygląda to sympatycznie ...Są forumowicze którzy wiedzą
że nie patrzą drugiemu w oczy i piszą bzdury bez szacunku spuszczając dyskusje do poziomu
pomyj..Proszę czytajcie i analizujcie zadbajmy o pozytywny wizerunek i nie dajcie się prowokować narcyzom co wszystko wiedzą i efektem ich działań mają być spadki..
Pozdrawiam lojalnych ...
jakbym czytal nasza prase i ogladal tv -jak jest pieknie ,powiewaja chorogiewki bialo-czerowne,jacy ludzie wkolo zyczliwi ,swietna zabawa ,a i A2 zakonczyli ,ludze jestesmy w raju ,co za szczescie!
Il n"est pas si -deja vu to fakt i my musimy zadbać o image w pozytywnym świetle....
Świetnie trafiłeś ,aby mnie wkurzyć to wystarczy POstawić mnie z tymi jegomościami w jednym
szeregu (ohydne )..Troszkę lobbingu na rzecz spółki w którą inwestujemy to nie propaganda..
Pamiętaj kolor siewnika nie ma wpływu na zbiory z jednego hektara (wczesny Gomułka) tylko
to jak my zadbamy o nasze plony i naszą przyszłość..Z geografij byłem średniakiem ,ale nie mylę szarej rzeczywistości od zielonej wyspy ..Jak widzisz wiele nas wszystkich łączy i musimy
to spokojnie przeczekać ...Jutro powieje pozytywniej i nie dla tego ,że ja tak chcę ale my nie oddamy tak tanio papiera..POzdro....
facet tu nie mo co przeczekiwac,wtopiles i nic nie odzyskasz te akcje beda groszowe przez nastepne lata.Skoncz te gupie zalosne wpisy i wez sie do porzadnej roboty bo o inwestowaniu nie masz zielonego pojęcia,najlepsza rada z mozliwych
Facet heck dziękuja ci że mnie uświadomiłeś ,że akcje bedo groszowe (ja zauważyłem to nieco
wcześniej )...I tez dzięki heck ,że kierujesz mnie do porzadnej roboty jedno pierunie zapamiętaj
wpisy na forum to jedno ,a inwestowanie to coś innego i błagam nie myl pojęć .Facet heck
pisz więcej o możliwych radach (nie koniecznie tak prymitywnie )ja każdą rade przeczytam
wybacz styl i fason ale chcę ci dorównać ...Pozdrawiam..
czasem lepiej jest zarobic lopata niz uwierzyc ze mozna tu zrobic prawdziwą kase to trudniejsze niz zdaje sie tysiacom naiwnych bo tylko nieliczni maja do tego dryg jak peter lynch przed laty.na pc guard stracilem sporo czasu nie posiadajac akcji ,moje wpisy widnieja kilka lat wstecz.
tych ludzi juz tu niewielu zostalo, z ich pieniedzy zostalo jeszcze mniej.czasem porownoje gielde do ruchomych piaskow ktore na pozor niegrozne fatalnie wciagaja ludzi w otchłan.to piekielnie trudny kawalek chleba.
I tu się zgadzam ciężki to kawałek chleba w Guardzie siedzę od dłuższego czasu i z nim doznałem wiele spadków i wzlotów ....Dzisiaj inwestycje giełdowe to wielkie ryzyko (ale to nie
koniec świata ) mam pewność ,że świat będzie zmierzał w kierunku rozwoju i my maluchy
popłyniemy z nurtem..Jedno wiem akcji tanio nie sprzedam ...
Mam emeryturę i odpoczywając czekam na stabilizację (ona nadejdzie) i nie bo ja tak chcę
ale taka jest oczywistość ..Pozdrawiam...