• animator Autor: ~sidney [31.1.231.*]
    Moze mi ktos powiedziec co on odpie..ala po co tak zaniza kurs.czy tutaj jest zanizanie do skupu akcji wlasnych.jutro zamawiam podbitke chce zarobic.
  • Re: animator Autor: ~rrr [81.210.65.*]
    obawiam sie ze jak wszedłes powyzej 1 pln to jeszcze nie zarobisz
  • Re: animator Autor: ~sidney [31.1.231.*]
    Po zlotowce bym nie kupil.bralem jak wszyscy dzisiaj po.38
  • Re: animator Autor: ~hmm [83.8.254.*]
    a ja wlasnie bralem po 1zl mam strate juz 60% pomalo przestaje to byc smieszne
  • Re: animator Autor: ~sidney [95.41.172.*]
    sądzę, że każdy ma w plecy w obecnych czasach , ale tu napewno zaniżają, jak kurs próbuje się wybić zaraz jest gaszony -potrzymam pare dni i zobaczę.
  • Re: animator Autor: ~mir [31.178.124.*]
    nie trudno to zauwazyć
    uwalenie idzie na małym obrocie zaraz na starcie
    przeciez to nie fund co ma milion akcji wywala 10k uwalając o 16% pozostałe 990 000
  • Re: animator Autor: ~hmm [83.21.176.*]
    ja dodatkowo mam jeszcze b3system dokladnie to samo sie dzieje. Oj poplynelem. Tez czekam pare dni i ratuje co zostalo i nigdy wiecej nietkne tego papieru (i chyba niczego ponizej wig40)
  • Re: animator Autor: ~sidney [46.169.145.*]
    to jest chore na spółkach pierw robią emisję po 10 zł potem dołują do ,38 groszy i skupują swoje akcje, ale takm jest na całym świecie np.facebook, tam też wydymali, jaki z tego wniosek-trzeba założyć swoją spółkę wydnuszkę .Zastanawiam się tylko co z funduszami emerytalnymi jaką będziemy mieć emeryturę -szczególnie w ING -tych ładnie już wydymali ostatnim czasy .
    No wychodzi ze Mirgos wział wiecej 10 miesiecy temu za 30% jhmu niz teraz cały jest wyceniany
  • Re: animator Autor: ~sidney [46.169.145.*]
    mozesz przetłumaczyć co napisałeś.
    to ze do debiutu była przeprowadzona emisja 1,50 za papier
    fundy i pracownicy wciągneli akcji za 46 mln obejmując 30 mln papiera
    dziś za tyle wycenania jest całość
  • Re: animator Autor: ~sidney [77.114.189.*]
    widzę, że ktoś chciał podbić jednak wyszło jak zawsze , prosimy jeszcze raz ale teraz do 0,55 a co tam 10% nas nie zadowala .
  • Re: animator Autor: ~manolo [83.8.138.*]
    animator animatorem a od czasu podpisania umowy ktos tu sypie i sypie ..tam gdzie pionier tam zawsze syf ...
  • Re: animator Autor: ~wujoT. [78.131.193.*]
    Ja czekam na wyniki IIQ, jak nie podskoczy co najmniej do 0,50 zł to wychodzę - dość już straciłem na PBG, TRK,MRB, DUD, BBZ no i JHM. Gdyby nie zysk na CIA to byłbym bankrutem! Tak mi wyszła budowlanka i świniak. Ale już ani jednej akcji więcej na tych spółkach.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.