Sorry ale ćwierkłay wórble że wielka d.pa będzie. Raczej wypadnie to to z NC. Prezesostwo (niejaka grażyna S.) żąglule akcjami a przychodów i zarobku nie ma. Ja dzisiaj z udziałów wypadam...
Dnia 2012-07-04 o godz. 11:07 ~Adam napisał(a):
> Sorry ale ćwierkłay wórble że wielka d.pa będzie. Raczej
> wypadnie to to z NC. Prezesostwo (niejaka grażyna S.)
> żąglule akcjami a przychodów i zarobku nie ma. Ja dzisiaj z
> udziałów wypadam...
Szanowny Panie Adamie
Bez obaw Teliani Valley / nie- to,to/ nie wypadnie z NC.Grazyna S nie jest prezesem i nie zagluje akcjami.Zarobek jest , poniewaz wino sprzedaje się w niesamowitych ilosciach.
Na marginesie, niezły ma Pan sposób,zeby obnizyć kurs akcji, a następnie więcej kupić.
Pozdrawiam
Dnia 2012-07-19 o godz. 09:35 ~jasio napisał(a):
> Nikt już nie chce oddać za tanio. Niebawem widze tu
> złotóweczkę. Warto dobrać teraz...
Nikt nie chce też brać, ja tu widzę zjazd do 0.25-0.30gr. nie chcę krakać ale tak ta sytuacja wygląda, póki ktoś grubszy się za tą spółkę nie weźmie, nie będzie konkretnych wzrostów w dłuższym terminie.
Drobnica również mogłaby kursem ruszyć, trzeba tylko podbierać z prawej. Brakuje jednak odwagi. Wystarczyłoby wyłożyć kilkanaście tys. zł i kurs na górnych widełkach.
hej wszystkim
tak sie zastanawiam nad kupnem wlasnie Teliani kiedys sporo tego mialem ,ale miejsza o to .Moze niech ktos zrobi analize tego waloru w sumie juz od szczytu mocno spadlo wiec moze czas na zmiane trendu itd.
pozdrawiam
czekam na okolice 10 groszy,wyraźnie się na to zanosi
msmarcin napisal ;
Jak tak nisko spadnie to i spadnie jeszcze niżej a później to już się nie podniesie . . .
10 groszy to żadna wartość spólki Wartość spólki przeklada się na cenę i odwrotnie. Przekroczenie pewnej granicy w dól ciągnie w większy dól - a to nikogo nie pociąga do zakupu takiej spólki. Lęk i strach przed calkowitą utratą swoich zaiwestowanych funduszy. Groszowa spólka nie budzi zainteresowania - nikogo. . .
Juz 14.sierpnia raport...mam przecoeki ze jest zysk...wiec teraz wyleszczaja i skupuja a wy najwni ciuacze oddajecie to po co je kupiliscie zeby w skarpecie potrzymac...za niefługo pólnoc!!!!
Pozdro dla wytrwałych