• zmiana trendu Autor: ~darol [37.31.24.*]
    Od dzisiaj dalszy ciąg wzrostów już mamy małą korektę za sobą pozdro dla posiadaczy walorku
  • Re: zmiana trendu Autor: ~dedek [84.38.16.*]
    Na razie niestety widzimy kontynuację trendu spadkowego. Czy jest to zagrywka pod wyrwanie akcji, czy echa łańcuszka bankructw w budowlance i zapowiedź realnych problemów z płynnością dowiemy się niestety po fakcie.
  • Re: zmiana trendu Autor: ~kornik [212.160.172.*]
    dobrze przewidziałeś darol.
    Łupki pociągną nas wysoko.
  • Re: zmiana trendu Autor: ~Teksańczyk [93.159.46.*]
    bardzo mocno powiązani z PBG. Hydrobudowa is dead. Odpisy zrobili. Ale kasy już nie zobaczą. Będzie się działo :)
  • konsolidacja Autor: ~szop [88.208.165.*]
    Jak narazie to sie lekko konsoliduje szkoda tylko ze nie na poziomie wyższym o 1 zl :) ale może i tego doczekamy
  • Re: zmiana trendu Autor: Jethro-Tull [94.78.187.*]
    Duże pakiety dzisiaj latają. Przed paroma minutami poszło 100K.
  • Re: zmiana trendu Autor: ~darol [37.30.9.*]
    Już kierunek mamy obrany będzie o.k. Jak macie wolne środki to polecam erbuda radzę się załapać szykuje się coś mocnego. Tylko proszę bez rozgłosu. Nie lubię się za dużo rozpisywać
  • Re: zmiana trendu Autor: ~darol [46.204.108.*]
    Ostatnio mojej uwadze przyczyniła się taka spółeczka jak prochem. Wczoraj łykłem za parę groszy zobaczymy czy trafna decyzja. Do wszystkiego trzeba cierpliwości. Myślę że to trio na dzień dzisiejszy mi wystarczy. Zyczę wam również trafnego inwestowania
  • Re: zmiana trendu Autor: ~darol [37.31.20.*]
    No niestety tesgas erbud o.k ale na prochemie się leciutko wycykałem bo puściły zwieracze, myślę z tą gotówką wskoczyć w bakaland może to być dobra decyzja jak dla tesgasu w dłuższy horyzont. Spóła zapomniana a i okres przedświąteczny może być dla niej całkiem udany. Mamy kurs 2.34 przypomnę się za 2miechy z hakiem i zobaczymy co osiągnę. Wchodzę cierpliwie tak jak podobnie w tesgas.
  • Re: zmiana trendu Autor: ~szop [88.208.166.*]
    Dokąd zmierzamy? 5?
  • Re: zmiana trendu Autor: ~kornik [212.160.172.*]
    na Bakaland za wcześnie. Prawdopodobnie spółka pokaże słabe wyniki w listopadzie. Dopiero po takim spadku można rozważyć kupno. Chociaż będą na bank ciekawsze spółeczki.
[x]
TESGAS -2,72% 2,50 2025-12-03 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.