Na razie niestety widzimy kontynuację trendu spadkowego. Czy jest to zagrywka pod wyrwanie akcji, czy echa łańcuszka bankructw w budowlance i zapowiedź realnych problemów z płynnością dowiemy się niestety po fakcie.
Już kierunek mamy obrany będzie o.k. Jak macie wolne środki to polecam erbuda radzę się załapać szykuje się coś mocnego. Tylko proszę bez rozgłosu. Nie lubię się za dużo rozpisywać
Ostatnio mojej uwadze przyczyniła się taka spółeczka jak prochem. Wczoraj łykłem za parę groszy zobaczymy czy trafna decyzja. Do wszystkiego trzeba cierpliwości. Myślę że to trio na dzień dzisiejszy mi wystarczy. Zyczę wam również trafnego inwestowania
No niestety tesgas erbud o.k ale na prochemie się leciutko wycykałem bo puściły zwieracze, myślę z tą gotówką wskoczyć w bakaland może to być dobra decyzja jak dla tesgasu w dłuższy horyzont. Spóła zapomniana a i okres przedświąteczny może być dla niej całkiem udany. Mamy kurs 2.34 przypomnę się za 2miechy z hakiem i zobaczymy co osiągnę. Wchodzę cierpliwie tak jak podobnie w tesgas.
na Bakaland za wcześnie. Prawdopodobnie spółka pokaże słabe wyniki w listopadzie. Dopiero po takim spadku można rozważyć kupno. Chociaż będą na bank ciekawsze spółeczki.