otóż mam tą przyjemność zarekomendować w nadchodzącym tygodniu mega wzrosty
ciśnienia i temperatury i nic poza tym,hehe.
A tak poza tym to wakacje kolejne już z Procadem a tu zwykła kiszonka od 2lat ,
prezes siedzi cicho,wyniki fiansowe w miarę chociaż mogło by być sporo lepiej w samej spółce bo jak tak dalej pójdzie to chyba sprzedaż oprogramowania przestanie być głowną działalnością spółki.
Może Jewropejsko - polski program kłosmiczny na który możemy nawet z tego co pamietam 300mln Jeuro dostać.
Z racji że wakacyje przed nami i urlopy pozdrawiam stałych bywalców i forumowiczów
udanego odpoczynku życzę i zdrowia w tym chorym kraju.
Może firma wejdzie w spólkę z kredyty-chwilówki,które 30% zwrot kapitału obiecują na reklamach co przy tej kasie wolnej dałoby rocznie spory zysk i wyższą dyłidendę dla nas.
Co do skupionych akcji to możliwe że wytapetowali nim biuro prezesa,coś tam o nich pisali z tego co pamiętam ale na razie nie umorzają.
Myślę, że Leon jest jak najbardziej trzeźwy w swoich sądach, wiem, że jest wytrwałym wieloletnim akcjonariuszem spółki. Jeśli chodzi o spółkę to oby było to dno, zero zainteresowania, brak obrotu i zarząd, który kupił akcje w skupie około cena obecna X 2, powinien być zainteresowany zmianą trendu.
przez lata widać, że prezio nie rozumie co robi, lub nie wie co ma robić - skupił i nie dba o zwyżke tego co skupił by akcjami inwestować dalej, siedzi cicho, a firemka jest tego warta by jej papier poszedł w góre
Trochę się wkurzyłem,
dlatego mam pytanie bo mam tylko aktywną 1ofertę i nie widze co się dzieje poniżej tych 1,22pln/szt oferty kupna ,jak sie sytuacja przedstawia poniżej i powyżej ?
pozdrawiam i dziękuję.
A tak to zdecydowałem się sprzedać wszystko i przenieść kapitał w inną inwestycję.
Bo wakacji to raczej nie będzie ani dywidendy nawet na osłodę a kurs to totalna lipa,
siedzę umoczony i jak widzę że wszystko wokoło na zielono a u nas 30szt akcji wystarczy żeby zwalić kurs o 5% to chyba coś nie tak.
Firma może niech się zajmie sama pisaniem oprogramowania bo na sprzedaży może więcej zarobi bo z tej marży to raczej się nie utrzymają długo.