• rekomendacja na wzrosty Autor: ~leon [178.235.44.*]
    otóż mam tą przyjemność zarekomendować w nadchodzącym tygodniu mega wzrosty
    ciśnienia i temperatury i nic poza tym,hehe.

A tak poza tym to wakacje kolejne już z Procadem a tu zwykła kiszonka od 2lat ,
    prezes siedzi cicho,wyniki fiansowe w miarę chociaż mogło by być sporo lepiej w samej spółce bo jak tak dalej pójdzie to chyba sprzedaż oprogramowania przestanie być głowną działalnością spółki.

Może Jewropejsko - polski program kłosmiczny na który możemy nawet z tego co pamietam 300mln Jeuro dostać.

Z racji że wakacyje przed nami i urlopy pozdrawiam stałych bywalców i forumowiczów
    udanego odpoczynku życzę i zdrowia w tym chorym kraju.

Może firma wejdzie w spólkę z kredyty-chwilówki,które 30% zwrot kapitału obiecują na reklamach co przy tej kasie wolnej dałoby rocznie spory zysk i wyższą dyłidendę dla nas.

Co do skupionych akcji to możliwe że wytapetowali nim biuro prezesa,coś tam o nich pisali z tego co pamiętam ale na razie nie umorzają.
  • Re: rekomendacja na wzrosty Autor: ~aa [81.190.9.*]
    piłeś nie pisz
  • Re: rekomendacja na wzrosty Autor: ~Pepe [89.174.56.*]
    a ja pilem wiec cos na pisze i feel good :)
  • Re: rekomendacja na wzrosty Autor: ~inwestor [83.24.122.*]
    Myślę, że Leon jest jak najbardziej trzeźwy w swoich sądach, wiem, że jest wytrwałym wieloletnim akcjonariuszem spółki. Jeśli chodzi o spółkę to oby było to dno, zero zainteresowania, brak obrotu i zarząd, który kupił akcje w skupie około cena obecna X 2, powinien być zainteresowany zmianą trendu.
  • Re: rekomendacja na wzrosty Autor: ~cadmenn [77.253.19.*]
    przez lata widać, że prezio nie rozumie co robi, lub nie wie co ma robić - skupił i nie dba o zwyżke tego co skupił by akcjami inwestować dalej, siedzi cicho, a firemka jest tego warta by jej papier poszedł w góre
  • Re: rekomendacja na wzrosty Autor: ~leon [178.235.44.*]
    Trochę się wkurzyłem,
    dlatego mam pytanie bo mam tylko aktywną 1ofertę i nie widze co się dzieje poniżej tych 1,22pln/szt oferty kupna ,jak sie sytuacja przedstawia poniżej i powyżej ?
    pozdrawiam i dziękuję.
    A tak to zdecydowałem się sprzedać wszystko i przenieść kapitał w inną inwestycję.
    Bo wakacji to raczej nie będzie ani dywidendy nawet na osłodę a kurs to totalna lipa,
    siedzę umoczony i jak widzę że wszystko wokoło na zielono a u nas 30szt akcji wystarczy żeby zwalić kurs o 5% to chyba coś nie tak.
    Firma może niech się zajmie sama pisaniem oprogramowania bo na sprzedaży może więcej zarobi bo z tej marży to raczej się nie utrzymają długo.
  • Re: rekomendacja na wzrosty Autor: ~mw [212.160.172.*]
    po stronie K sytuacja wygląda tak:

Cena___Wolumen
    1,22____590
    1,21____1 170
    1,20____500
    1,20____200
    1,15____700
    1,14____26
    1,11____1 000
    1,04____1 000
    1,02____1 500
    1,00____100
    0,99____1 500

Mówisz że sprzedałeś wszystko? 410 sztuk. Poszalałeś z ilością :)
  • Re: rekomendacja na wzrosty Autor: ~leon [178.235.44.*]
    te 16600szt to meine papiren tapetiren se mogen kibeln nimi na today.
  • Re: rekomendacja na wzrosty Autor: ~mw [212.160.172.*]
    ale widzę że powoli schodzisz z ceny. Muszę Cię zmartwić ale po stronie kupna w sumie nie ma takiego wolumenu
  • Re: rekomendacja na wzrosty Autor: ~kupię tanio [89.68.124.*]
    Jak cena spadnie to i wolumen się pojawi.
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.