ale pewnie na PSW lub gdzie indziej.
już się podpaliłem, że uda mi się wyjść z tego badziewia bez straty ale widzę, że nic z tego. Nikt nie chce brać towaru. Zaraz wracamy na wcześniej obrany kurs. Jazda pod walne, na którą wielu liczyło oficjalnie odwołana.
i jeszcze taka myśl przyszła mi do głowy kiedyś było info o skupie z rynku to może teraz skupują z rynku myślę że warto zaryzykować 30 000zł i kupić pakiecik akcji może z tego być niezła sumka jak moje przepuszczenia się sprawdzą bo kurs już dłuższy czas stoi w miejscu
gdzie ty widzisz że kurs spada cały czas obracamy się w okolicach 0,11zł ile akcji ktoś sprzedał po 0,09zł była dużą ilość chcieli spuścić ale nie było chętnych do sprzedawania po 0,09zł tak samo i dzisiaj też chcą zebrać po 0,11-0,12zł
kurs spada od bardzo dawna. sądziłem, że odbije się od 0,15, które wydawało się być mocnym wsparciem. tak się jednak nie stało i lecimy po równi pochyłej w dół. jak jest każdy widzi, nie chce mi się o tym znowu tłumaczyć, zwłaszcza jak się zaczynają gadki o mitycznych grubasach, co to specjalnie zaniżają kurs aby dobrać. to najpopularniejsza pociecha leszczyny w trendzie spadkowym. ide na spacer. pozdrawiam