lipka ,knabe ,Łopaciński,Łaskawiec to razem 99,77% obecności więc ktoś był!
Gniot ?? 2 lata temu był 6,16zł jest 6,99zł!!
2 tygodnie temu mówiono ,że bedzie 5 zł w dobie masakry MIS -ów tragedii nie ma.!
Trochę obiektywizmu.
Skoncz pier........... Podplacany przydupasie prezesa. Jak to nie ma tragedi firma przejala dwa podmioty w sumie 3x wieksze od siebie wysprzedano ich majatek zadluzenie firmy wzroslo a kurs stoi w miejscu na dodatek obroty calej firmy sa gorsze niz ozgrafu sprzed przejecia! To ja sie pytam gdzie sa te pieniadze co ci panowie co maja 99,7% z nimi zrobili? Kompap sam jeden sprzed przejec potrafil 20 zl kosztowac a ile kosztuje teraz? Czy przejecia wplynela w jakikolwiek sposob na jego kurs w kryzysie z 2010 kompap stal po 8-10zl wiec niech mi tu podplacane przydupasy prezesa nie mowia ze 6.50zl w chwili obecnej to dobry wynik!!!!!!
Walne jak walne nic nie przyniosło bo i co niby miałoby przynieść?? Kurs się kisi i pewnie nadal będzie się kisił. Jednym słowem szału nie ma jak dla mnie. Ale głowy do góry -- cierpliwość i konsekwencja zawsze popłacają. Nie ma co się tu produkować na forum i wyzywać a trza wziąść 4 litery w troki i pojechać na walne. No cóż pożyjemy zobaczymy. W mojej ocenie papier jest dość ciekawy i wkrótce powinien się ktoś pojawić kto będzie chciał wyłożyc trochę grosza.
Dnia 2012-06-25 o godz. 17:30 ~karsyk1980 napisał(a):
> tak, pewnie bedzie to syndyk sądowy.....
Trochę Cię kolego wyobraźnia chyba poniosła --- prędzej widzę nowego akcjonariusza i żadanie głosowania grupami na kolejnym walnym.--choc może być ciężko bo jak śpiewał kazik " Chcecie wierzcie lub nie wierzcie, nie ma towaru w miescie"