tez tak mysle , narazie czas by dobierac , pewnie troche czasu minie zanim nowe akcje przemiela sie ze starymi .. jedynie co mnie martwi to fakt by w 2013 roku nie zrobili kolejnej emisji i znowu nie zalali nas akcjami .. jak osiagna rentownosc to powinno byc dobrze ..
Info, Prezes zwiększa zaangażowanie- Zarząd Power Price S.A. otrzymał informację od Pana Piotra Skawińskiego w trybie Art. 69 ust. 1 pkt1) Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego obrotu oraz o spółkach publicznych, iż w związku z postanowieniem Sądu rejestrowego w sprawie rejestracji podwyższenia kapitału zakładowego Power Price S.A. o 1 mln zł dokonanego poprzez emisję akcji serii D. w liczbie 10 000 000 (dziesięć milionów) akcji zmianie uległ mój udział w kapitale zakładowym i ogólnej liczbie głosów na ZWA Spółki.
Obecnie jestem w posiadaniu 2 010 001 akcji Power Price S.A, które stanowią 7,73 % kapitału zakładowego i uprawniają do wykonywania 7,73 proc. głosów na WZ.
Przed objęciem podwyższeniem kapitału posiadałem 2 010 001 akcji spółki Power Price
to jest jakaś niejasność , treść raportu dotyczy :
Zmiana udziału w ogólnej liczbie głosów przez Pana Piotra Skawińskiego .
I dalej :Zarząd Power Price S.A. otrzymał informację od Pana Piotra Skawińskiego w trybie Art. 69 ust. 1 pkt1) Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego obrotu oraz o spółkach publicznych, iż w związku z postanowieniem Sądu rejestrowego w sprawie rejestracji podwyższenia kapitału zakładowego Power Price S.A. o 1 mln zł dokonanego poprzez emisję akcji serii D. w liczbie 10 000 000 (dziesięć milionów) akcji zmianie uległ mój udział w kapitale zakładowym i ogólnej liczbie głosów na ZWA Spółki.
Obecnie jestem w posiadaniu 2 010 001 akcji Power Price S.A, które stanowią 7,73 % kapitału zakładowego i uprawniają do wykonywania 7,73 proc. głosów na WZ.
Przed objęciem podwyższeniem kapitału posiadałem 2 010 001 akcji spółki Power Price S.A.
ilość akcji ta sama to gdzie ta zmiana???
pewnie chodzi o to ze zmienil sie udzial procentowy w liczbie glosow a nie ilosciowy w akcjach ... a prezes dokupil 2 miliony akcji za 200 tys zl miesiac wczesniej przed emisja wiec pewnie nie widzial sensu by chwile pozniej dobierac z nowej puli , to prawie tak jakby zrobili nowa emisje za 1.2 mln zl
natomiast znacznie zmienił się FF z 32% do 58%
1 InQbe sp. z o.o. 6 934 000,00 26,66
2 Skawiński Piotr 2 010 001,00 7,73
3 Piotrzkowski Krzysztof 1 800 000,00 6,92
widzę, że w końcu dochodzicie do jakiś sensownych wniosków... a rentowności na pewno w terminie zakładanym nie osiągną, więc ruchy powinny być przed "tymi" wynikami, co znaczy, że czasu jeszcze trochę zostało, ale to jest pojęcie względne.