• tak sobie myślę... Autor: ~vvv [79.191.216.*]
    przy spadającym szerokim można świetnie zwrócić uwagę inwestorów na walor gdy reszta traci a ten zyskuje 6-7%... wyjazd na 4 zł (od kilku lat nieosiągalny poziom) rozbudza wyobraźnię inwestorów, zrobił sie rumor... może właśnie staraja się opychać papier... zamknięcie i poniedziałkowa sesja powiedzą nam co jest grane... wzrost mamy napradę spory... pokusa realizacji zysków jest coraz większa... jestem bardzo ciekaw co to będzie się działo...
  • Re: tak sobie myślę... Autor: ~v4 [85.222.40.*]
    Korekty będą i to konkretne, ale docelowo gonimy Krezusa
  • Re: tak sobie myślę... Autor: ~vvv [79.191.216.*]
    jak najbardzij się z Tobą zgadzam, myślę jednak że to jeszcze nie czas na odpał... trzeba przygotować miejsce na dzide... widłowy juz dawno nie miał tutaj nic do roboty....
  • oscylatory wysoko robia ruch przesypujac akcjie kupicie taniej Autor: ~qqq [82.115.65.*]
    jeszcze jak postrasza podwojnym szczytem to o wiele taniej
  • Re: oscylatory wysoko robia ruch przesypujac akcjie kupicie taniej Autor: ~info FF [83.8.244.*]
    myślę,ze po walnym będzie wszystko wiadomo tj.26.06.2012 czy będzie spadać czy dalej gonić Krezusa
  • Re: oscylatory wysoko robia ruch przesypujac akcjie kupicie taniej Autor: ~vvv [79.191.216.*]
    na walnym chyba nic ciekawego ma nie być (przeglądając projekt uchwał) kluczowa będzie informacja o wydajności drożdżowni co przełoży sie na prognozy opłacalności produkcji
  • Re: oscylatory wysoko robia ruch przesypujac akcjie kupicie taniej Autor: ~v4 [85.222.40.*]
    z jakiegoś powodu Wanda kupiła pokaźny pakiecik
  • Re: oscylatory wysoko robia ruch przesypujac akcjie kupicie taniej Autor: ~vvv [79.191.216.*]
    dlatego jak juz napisałem kiedyś tam wcześniej wygląda na to że wszystko będzie cacy... ale infa spodziewam sie początkiem lipca a do tego czasu mamy jeszcze 5 długich sesji podczas których moze nastąpic spadek kursu do ok. 3.30 max i dalej do góry trwale przekraczając 4zł a może i oby wyższe poziomy... coby mnie ucieszyło zeby kupić parę sztuk tego bidetowego papiera jak to słynny siem określił...
  • Re: tak sobie myślę... Autor: ~vvv [79.191.216.*]
    nie ze naganiam czy coś, bo czekam na koraktę, ale jak patrzę na wykres Krezusa to też było podobnie... podszedł na 6zł RSI ok 88 (1.11.2011r)a następnie poszybował w okolice 8.50... czyżby Skoti miał aspiracje na 6 zł? wg. tego porównania jednak miejsce na 50% wzrost bez korekty jeszcze jest...
  • Re: tak sobie myślę... Autor: ~info FF [79.186.200.*]
    właśnie nakładając wykresy na siebie Krezusa i Skotana na początkowej fazie wzrostu do 8 zł są prawie identyczne może być ciekawie :-)
  • Re: tak sobie myślę... Autor: ~eds [77.254.102.*]
    ludzie moze sie zastanowcie co pisali w ostatnim raporcie odnosnie wydajnosci! maja wedlug tego raportu problem z wydajnoscia aby osiagnac skale produkcyjna,jezeli pzrez rok nie osiagneli -to maja okolo 5tygodni liczac od raportu do konca czerwca ....raczej nie osiagnal parametrow ...sprawa moze obic sie o prawne potyczki z awbudem a to potrwa....to ze skupuja to inna sprawa.wazny komunikat na koncu czerwca a tu juz co raz blizej
  • Re: tak sobie myślę... Autor: ~vvv [83.10.242.*]
    pewnie nachapią się teraz, potem puszczą info i zaczną wywalać... jakby miało coś iść nie tak to nie zwiększaliby zaangażowania... aczkolwiek zakupy robili w okolicy 3zł, jeśli jednak wyjdzie info negatywne, to kurs pewnie pójdzie w tym kierunku... dobiorą i w okolicach września dzida... przeparaszam że nie podaję źródła ale pamiętam że jakieś lody z Rosją chcą kręcić w temacie drożdży i właśnie wówczas ma być wiadomo czy podpiszą ten kontrakt... (NIE SUGERUJCIE SIĘ TYM, SPRAWDŹCIE ŹRÓDŁO, ale chyba pamięć mnie nie myli, młody jestem hehe)
[x]
ONESANO -1,32% 0,89 2025-09-26 16:06:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.