smażą nas powoli na wolnym ogniu. poblkowane 17, 18 i 19 gr. w doł lezy ok 200k z tego co nie ukryte. takie układanki. jak zaczna napiżdzac to lecimy do piekła. obronców narazie nie widac, zarzad śpi. kasy nie ma. kur...............rwa co za czsy.
pany spokojnie. wg mojej małej wiedzy poustawiali na 19 batoniki któremaja straszych. pewnie i dzisiaj jeszcze dołoza po 18 i 17 zeby straszyć. tylko po co? wyłapac tanich akcji po 16 gr? mysle ze nie ma to znaczenia czy kupi sie po 16 czy 18 ge r w dłuzszym rozraachunku. jak ma byc dobrze to bedzie.
Dnia 2012-06-27 o godz. 13:55 ~kkk napisał(a):
> pany spokojnie. wg mojej małej wiedzy poustawiali na 19
> batoniki któremaja straszych. pewnie i dzisiaj jeszcze
> dołoza po 18 i 17 zeby straszyć. tylko po co? wyłapac
> tanich akcji po 16 gr? mysle ze nie ma to znaczenia czy
> kupi sie po 16 czy 18 ge r w dłuzszym rozraachunku. jak ma
> byc dobrze to bedzie.
"nie ma to znaczenia czy się kupi po 16 czy 18 gr" ?
z tego co tu widze to wychodzi mi ze ssi ma teraz nie rosnać. bede blokowac kazde wzrosty. jest marazm, nie ma kaitału i rozgoryczenie bedzie rosło wiec i wyrzucacze sie pokaza. o to w tym chyba chodzi.
Dnia 2012-06-27 o godz. 17:28 ~kkk napisał(a):
> jezeli kupujesz po 16 a oddajesz po 17 to cena ma
> znaczenie. jezeli kupujesz po 16, 17, 18 i oddasz po 30-35
> to juz nie ma az takiego duzego znacznia.
na obecnym rynku sprawdza się najlepiej teoria jamnika dopaść i uciekać
trzeba brać każdy zysk jaki się trafia więc nie ma się co dziwić, że ludzie nie trzymają długo akcji
"dopaść i uciekać" - ta teoria pozwala zarabiać tylko w czasie hossy gdzie każdy baran zarabia cokolwiek by nie kupił. na takim jak mamy rynku nie da się w ten sposób zarobić na więcej niż trzech transakcjach...