Nie powinno być resplitu zanim spółka nie znajdzie inwestora strategicznego, tak przynajmniej wynika z oswiadczenia do akcjonariuszy. A jak sie pojawi takowy, do tego skoncza sie problemy prawne + pierwsza cegła pod nowy osrodek i powrót do działalności rehabilitacyjnej...cóż może troszke sie rozpedziłem. Pozdrawiam akcjonariat, mam srednia po 7 gr.
To co napisałeś jest jak "koncert życzeń" Wiara w tego śmiecia juz nie wróci bo Nalepa kłamie jak z nut. Co info to kolejna dokładka kłamstw. Z takim prezesem zarządu to nie na giełdę tylko do WIĘZIENIA!!!!
resplit bedzie i to szybciej niz sie spodziewasz ,a potem wiadmo jak na VENO :)
jam mam srednia 8 gr i to 350 kilo,a takich jak ja sa tysiace ,wiec pomysl czy oni dadza nam odrobic?
To dlaczego nie sprzedajesz janie????Jeżeli spółka przetrwa i będzie hossa to będą chcieli zarobić ale to może potrwać miesiące/lata. Jaki debil wystawia kupno 1 akcji po 4gr??? przecież tego nie puszczą;))
Wyobraźcie sobie co czują ludzie z mniejszościowego akcjonariatu mający po 10 i 20 baniek z ceną kupna na pewno nie 7 i nie 8 gr. To mnie pociesza, przecież wszystkim zależy na wyższym kursie. Szkoda tylko, że nie wiadomo po ile Nalepa sprzedał spółke Ratikonowi. Spółka jednak przedewszystkim musi przetrwać kryzys
Ratikon to krzak a nie firma i wygląda na krzak Nalepy. Kto z nich posiada 20 milionów akcji po 8gr czy nawet wyżej jak piszesz??? Bylina miał średnią na akcjach 3gr licząc wszystkie które dostał za 1gr i te które kupił na rynku pod publikę. Balticon ma za 0,45gr ale nie wiadomo ile miał na innych kontach słupach i tez zarobił bo podejrzewam że to im Nalepa sprzedał 34 miliony akcji, kupujący nigdy sie nie ujawniła info możesz poszukać. Jeżeli sprzedał Balticonowi za kilka groszy to w pełni sie zrewanżował. Pytanie dlaczego Nalpa jeszcze jest na wolności?????