• !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~Don Alvaro [193.150.47.*]
    ...i nie pytajcie skad znowu wiem... :) odliczanie czas rozpoczac... mimo ze za chwile pare psow zacznie ujadac.....umilkna szybciej nizby sie im moglo wydawac....tymczasem milego dnia....
  • Re: !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~DonRoman [83.5.212.*]
    A może zdradzisz nam dokładniejszą datę:P:P i jeszcze zasięg wzrostów by się przydał.:P
    Pisać, że kiedyś urośnie zawsze można.... Pozdrawiam
  • Re: !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~git [83.23.221.*]
    Oby, oby... Obrót zamiera (dobrze, że na spadkach). Mam nadzieję, że walor nie pójdzie do piachu na kilka miesięcy :)
  • Re: !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~Don Alvaro [83.10.134.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=33152&ncc_index=&id_tr=1

Jesli ktos ma jeszcze jakies watpliwosci to pozdrawiam serdecznie.... co do celu ja osobiscie czekam na przelamanie poziomu 0,12 a pozniej bede myslal co zrobic uwazam ze ten rok moze dac wzrosty na FUTURIS na poziomie 350%-400% znam ludzi ktorzy wzieli sie za ten fundusz mam do nich zaufanie poniewaz wiem jakie maja wyznczone dla siebie cele.To nie jest drukarnia tylko stabilna firma ktora chce budowac wartosc dla ludzi ktorzy jej zaufali - dla swoich akcjonariuszy....Milego dnia.
  • Re: !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~greg [193.111.166.*]
    szczerze DON..to kompromitujesz się...naganiasz na spółkę...i niestety (pewnie ku twojemu zdziwiieniu) h.ja to daje....myslę ze jestes podstawiony..i tyle...zaklinasz rzeczywistość..bez obrazy
  • Re: !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~Don Alvaro [83.10.15.*]
    Rozumiem Twoje stanowisko... I spogladajac na dno po jakim szorujemy od pewnego czasu trudno m chodzic w polemike....a wiec powiem ostatnim zdaniem i dopuki kurs tego nie zacznie potwierdzac nie mam zamiaru wiecej epatowac swoim optymizmem wobec tej spolki. Powiem jedno na koniec wszystko co pisalem do tej pory o niej jest prawda nie gram nie naganiam i nie jestem podstawiony. Nie zamierzam zmniejsc swego zaangazowania, posiadam aktualnie ponad 2% ich akcji z czego w ostatnich tygodniach po pare kropel udalo mi sie zwiekszyc zaangazowanie w istatny sposob.Jesli tylko trafi sie okazja przelkne wiecej....a czy warto miec twardy tylek w momentach grozy ... najblizsze tygodnie pokaza :) Pozdrawiam wytrwalych...ten rok 300% od obecnego kursu w gore Futuris zobaczy....Milego Dnia.
  • Re: !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~git [93.94.186.*]
    Wytrwale siedzę i czekam na sygnał K. Na razie szorujemy wskaźnikami po dnie, ale jak to nie jest podwójne dno, to nie wiem, od czego można by się tu odbić ;)
  • Re: !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~Niki [83.6.101.*]
    Bardzo krótko i trafnie to opisałeś. Nic dodać nic ująć.
  • Re: !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~w1 [83.19.50.*]
    Odbiło jednak !
  • Re: !!! Czas wzrostow nadchodzi... !!! Autor: ~Don Alvaro [83.26.53.*]
    FUTURIS przejmie fundusze zależne.
    Zarząd FUTURIS S.A. podjął dziś decyzję o zamiarze połączenia ze spółkami zależnymi NOVIAN TMT S.A. oraz ITVENT S.A.
    NOVIANT TMT S.A. i ITVENT S.A. są spółkami w 100% zależnymi od FUTURIS S.A., oraz prowadzą działalność inwestycyjną zgodną z założeniami strategicznymi spółki-matki. Połączenie zostanie przeprowadzone poprzez przeniesienie całości majątku spółek przejmowanych na spółkę przejmującą, w wyniku czego rozwiązane zostaną obydwa zależne fundusze, bez przeprowadzenia procesu ich likwidacji. Połączenie zostanie dokonane w celu wzmocnienia pozycji rynkowej, optymalizacji kosztów prowadzenia działalności gospodarczej oraz uproszczenia metod zarządzania FUTURIS S.A.
[x]
FUTURIS 26,32% 0,24 2017-03-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.