Od kilku miesięcy korzystam z oferty biura rachunkowego Flexible Finance i jestem zadowolony. Prowadzą księgowość mojej małej firmy z elektroniką, wszystko jest na czas, wszystko sprawnie. Polecam ich stronę www.flexiblefinance.pl Mam nadzieję, że pomogłem.
Ja goraco polecam biuro w centrum Katowic na ul. Żwirki i Wigury vis a vis Poliscji. Doświadczona kadra dodatkowo mozesz sie ubezpieczyć czyli 2 w jednym.
Zgadzam się z Janiną45 moje dokumenty tez prowadzi ta firma. Super kadra, dobry dojazd, parking darmo i ubezpieczenia. To jest to polecam. Żwirki i Wigury 27.
Dzięki maciej87 Byłam, widziałam, zdecydowałam się i zmieniłam biuro rachunkowe , te Panie na Żwirki i Wigury 27 sa super dałay mi fantastyczna cene na swoje usługi, a dodatkowo ubezpieczyłam auto bo kończyła mi sie polisa . Tak długo szukały aż znalazły ofertę która mi przypasowała . POLECAM
Może warto skorzystać z biura prowadzącego księgowość online? Odpada wiele problemów i firma ma polecenia. Znalazłem na portalu z poleceniami dobrych usługodawców.