• Budner w Piasecznie Autor: ~kOosa [178.182.52.*]
    Slyszalem ze w Piasecznie, a wlasciwie zaraz obok mnie maja powstac jakies apartamenty od Budnera, dajcie cos o tym deweloperze, info jakies czy co.
  • Re: Budner w Piasecznie Autor: ~Fryte [178.181.186.*]
    również staram się wyszukać czegoś więcej o tym deweloperze, chociaż mam wystarczającą ilość pozytywnych ocen. ta firma buduje naprawdę solidnie, nie jest to jakiś moloch, inwestycje są zbudowane w dobrych lokalizacjach i nie widać żeby ktoś się skarżył.
  • Re: Budner w Piasecznie Autor: ~Nonek [62.121.81.*]
    I ja nie słyszałem negatywnych opinii. Jutro idę do biura sprzedaży, dowiedzieć się czegoś więcej, także służę pomocą jak by co .Developer ponoć solidny, mnie lokalizacja pasuje takze wszystko jest na dobrej drodze.
  • Re: Budner w Piasecznie Autor: ~Domin [62.121.81.*]
    Ja niedawno dokonałem wstępnej rezerwacji. Nie zdecydowałem się jeszcze 100% na kupno, ale rozmowy są w toku. Jak się wyklaruje coś konkretnego , to napiszę co i jak.
  • Re: Budner w Piasecznie Autor: ~zainteresowany [85.89.176.*]
    Dacie 3k z metra i biorę.60-70m2 mieszkanie.
  • Re: Budner w Piasecznie Autor: ~Megi [62.121.81.*]
    Ceny kształtują się od 5 do 7 tyś. Mają bardzo fajne mieszkania na parterze z ogródkami.
    Czy może ktoś już jest po zakupie? Jeśli tak to proszę o jakieś wskazówki, bo zastanawiam się czy nie zrobić sobie prezentu na święta :)
  • Re: Budner w Piasecznie Autor: ~Irek [62.121.81.*]
    Ja wraz z żoną jesteśmy po zakupie. Kupiliśmy mieszkanie na 4 piętrze z obszernym tarasem.Bardzo podoba mi się, to że na balkonach zaprojektowano schowki na meble ogrodowe.Dzięki temu nie trzeba zagracać sobie schowka.Generalnie uważam, że Developer świetnie się spisał pod kontem architektonicznym.
  • Re: Budner w Piasecznie Autor: ~nitras [109.173.151.*]
    Witam! Ja już miałem przeprawę z tyloma deweloperami....I nigdy nie jest tak, że można kogoś polecić na 100 proc. Ile ludzi, tyle opinii. Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że i inwestycja i obsługa na dobrym poziomie. Widziałem na targach, w biurze jeszcze nie byłem, rozważam też inne oferty.a czy jest ktoś kto już kupił u nich?
  • Re: Budner w Piasecznie Autor: ~Fryrzy [89.72.130.*]
    Ja jestem po zakupie. I mogę polecić. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. I nie ma czegoś takiego że jak już kupiłeś to mamy cię w du...ie. Nawet na urodziny dostałem upominek od developera. Inwestycja jest w dobrym miejscu Piaseczna blisko PKP nie długo pewnie będą SKM-ki także połączenie z warszawą to będzie bajka.

Ja na tą chwilę jestem zadowolony. A jak będzie później to nikt tego nie wie.