...Romanie, coż za wspaniały gest litości nad swoim akcjonariatem - kontroler kursu dostał dzień wolnego, czy guzik od myszki się zaciął ????
Dziś zapewne to skoryguje więc dla osłody taki wierszyk (mojego autorstwa):
Hop,hop, siup i bomba,
kto nie sprzedał, ten trąba
Pozdrawiam kolegów inwestorów.
Ps. Mimo wszystko to i tak uważam że na szef jest spoko, specjaliści od ropy, budowy stadionów czy ostatnio od płytek przebijają go o głowę... :)
Hutmen póki co zastygł. Po Euro 2012 cena działek we Wrocławiu wzrośnie. Jest pewne zainteresowanie.
Impexmetal będzie teraz grany. W dalekim kraju mam swoich ludzi, węszą ...
Dziękuję synu za dobre słowo - Wy drobni ciułacze nawet nie wiecie jakie ja miewam kłopoty ......., za dużo truskawek rano zjadłem.
Piękne tulipany dzisiaj kupiłem, mój ogród mieni się w słońcu, tylko ten deszcz przeszkadza aby moje serce było w pełni uradowane.
Kwiaty - to moje hobby.
A Impexmetal to moja perła w "koronie " !
Synu nie lękaj się.
Będzie dobrze, ja w podróży ciągle jestem i mam na głowiew dużo spraw. Myślę, mam pewiem plan ...
Niemcy to tłuściochy, na nich nie ma co licyć. Liczy się " ktoś " inny, kraj daleki, a ludzie pracowici jak mrówki.
Bywaj zdrów Synu, na koniec dnia bądź ........ czujny !
Skotan inwestuje w naukę i w pszczoły, nauka to przyszłość i ....... spore pieniądze !
A pszczółki to oznaka czego ? Pracowitości synu, pracowitości i dobrego zdrowia !
Czy lubisz miód pszczeli synu ?
............., Kupujj " pasieki ", bo pszczółki wracają ........
Będzie dobrze synu, będzie dobrze.
Bądź zdrów ( i nie pal tych papierosów - ja wszystko widzę i wyczuwam na odległość, tylko nie zaprzeczaj, bo powiem jeszcze coś więcej ... 5 )