Co Ty pier.... sam nie wiesz kiedy to by sie zatrzymalo a nie teraz wielki znawca.To jak ja pisalem ze moze byc gora lub dół to teraz tez mam wypisywac jak taki idio... jak Ty ze :a nie mówiłem.Prosty jestes
Po tym co sie dzisiaj dzialo to marnie to wyglada. Ale jak juz pisalem na NC wszystko jest mozliwe.Rownie dobrze moze byc jutro 50 gr a rownie dobrze 4 zl
Zbyt mało chętnych do brania, zbyt dużo chętnych do oddania. Wystarczy spojrzeć na wczorajszy karnet i na dzisiejszy. Za dużo towaru tam jest i nikt tego "ku chwale" nie będzie zbierał.
Chętni sie znajda jak ktos to zacznie brac. Wtedy zawsze idzie bo jak spada to feee ale jak juz stoi 100% up to rzucaja sie na akcje.No ale wszystko zalezy od grubego bo jak bedzie zasypywal popyt to bedzie buba.Sporo akcji w piatek wzieli i spora czesc tego sie wysypala z zyskiem.Troche akcjonariat sie zmienil
Popyt się wycofał, nawet na widłach nie ma komu brać. Zaklinanie nic nie da, gruby też ma to w poważaniu, nie będzie dla Waszych zachciewajek sam ciągnął kursu.
Chlopcze zeby nie to ze dosypal akcji to by juz ulica wyciagnela na 20zl ale widocznie jemu starczylo 100%.No chyba ze to jest celowa zagrywka.Bo jakby nie bylo 30tys mozna wyciagnac ten kurs w kosmos jak to na NC
Oj, jakiś zdesperowany jesteś, bo w kółko tutaj zaglądasz. Zauważyłeś że tylko Ty się tutaj produkujesz? Albo brałeś to po emisyjnej, albo ubrali Cie w ścierwo i nie masz jak wyjść. Może i to jest NC, ale po takich zagrywkach wątpię żeby znalazł się ktoś kto będzie chciał bujać dla leszczy papier.
Gdyby tu były jakieś spekulanty, to już dawno ten kurs byłby w kosmosie. To osuwanie się kursu jest na bardzo małych obrotach, więc podaż nie jest póki co silna. popyt jest mniej więcej zrównany z podażą. Choć zlecenia znajdują się poniżej widełek.
Spółka z branży Patro byłby hit gdyby okazało się że Urlopy przejmują ostatniemiejsca wtedy Patro miałby internet opanowany jeżeli chodzi o internetową branżę turystyczną