tzn wiem że wiekszosc mowi ze dopoki bedzie irek to bedzie zle ...ja mam nadzieje że jednak będzie mozna tu zarobić ...
zobaczcie;
do 22 czerwca musza spłacić wierzycieli (może już to zrobili? )
prezes powiedzial ze wezmie sie za pronox teraz regnon ale musi zrezygnowac z prezesowania centrozapu teraz ideon ... oswiadczyl ze zrobi to w połowie roku po walnym zgromadzeniu ideonu a to jest zaplanowane na 28 czerwca
jego kontrakt menadżerski w ideonie obowiązuje do 30 czerwca 2013 r
daty się te jakoś logicznie układaja wiec jezeli nie bedzie zadnego nie fair zagrania ze strony zarzadu to widze tu nadzieje :)
Czyli jezeli naprawde zagra czysto to jednak widzi w regnonie potencjał jeżeli mimo że jego kontrakt obowiazuje do przyszłego roku w ideonie on zrezygnuje dla regnonu i rozwinie super wielki wehikuł inwestycyjny któremu odda sie bez reszty a kurs wystrzeli w kosmos :))
Zawsze tu sie na cos czeka co ma ruszyć kurs i za każdym razem jest rozczarowanie wiec myślicie że tym razem bedzie inaczej? Zobaczycie granice złotówki jedynie po splicie.
też mam taką nadzieje, ale nie pokoi mnie to ,że jeszcze nie dawno nikt nie sprzedawał po 0,06 gr, znikoma ilość była sprzedawana, ale od dwóch dni, ktoś sprzedaje po te 0,06 gr. I to jest strach i myslenie?!
Jezeli od poczatku w zamysle mieli wyrzucic.swoje wszystkie akcje ...co w.sumie robili caly czas ...(zostala tylko kancelaria i ten slupek ktorego wstawili zeby nie robic paniki? )...i miales podbitke z 10 groszy na 17 a teraz to resztki same zostaly ;/
tak sobie gdybamy...... Ale zobaczcie kurs od kilku dni po 0,06 gr, jak pisałam nagle sprzedaja po 0,06 gr, nie ma zbierania po 0,07 gr, małe obroty, no wczoraj wieksze, ale to ktoś przy spadkowym kursie skupywał.... To do myslenia...
Ale wydaje mi sie ze zawsze znajda sie chetni na kupno myslacy ze to juz dno i bedzie piekny zarobek i widzac dalsza.obsuwe wyrzucaja 2gr nizej strate zakladajac w.ryzyko takiej inwestycji i wydaje mi sie ze to wlasnie na tym opkerala sie tendencja spadkowa a nikt wiekszy tego nke zbieral... a jezeli nie ma popytu to i podaz mniejsza i ludzie.sa.wstanie sprzedac taniej cieszac sie ze.sie pozbyli papiera