• apel Autor: ~mis 12 [37.225.24.*]
    klocicie sie i dogryzacie sobie wzajemnie
    po co ?
    juz niedlugo czeka nas emisja dla nas, pewnie w przyszlym tygodniu , mam nadzieje ze po tej samej cenie , jak nie to osobiscie podniose larum na wza ,

wiec apeluje , wezmy w niej udzial ,
    wydaje mi sie ze na tym sporo zarobimy , ja dam 100k zl , tylko tyle mam ,
    przestanmy z jatrzeniem tylko sie skupmy nad przyszloscia pod nowym zarzadem
  • Re: apel Autor: ~xyz [178.36.23.*]
    i przede wszystkiem do takich jak Ty powinna pójść ta emisja. Jesteś dotychczasowym akcjonariuszem tak więc powinieneś mieć bezwględne pierwszeństwo w obejmowaniu papiera zwłaszcza że jesteś w stanie i chcesz tej firmie zaufać
  • Re: apel Autor: ~mis 12 [37.225.24.*]
    to prawda ale jaki cel tego postu jest prosze powiedz
  • Re: apel Autor: ~xyz [31.0.3.*]
    Po prostu zgadzam się w 100% z tym co napisałeś :)
  • Re: apel Autor: ~re [178.37.238.*]
    Ja też się podpisuje, chociaż są tacy na forum którzy tylko piszą -armagedon i armagedon
  • Re: apel Autor: ~mis 12 [37.108.217.*]
    po spotkaniu jestem pelen optymizmu , mam nadzieje ze kilkunastu innych akcjonariuszy tez ,
  • Re: apel Autor: ~bogaty [79.191.103.*]
    to dawaj na lewo
    Nie powiedziałbym że jestem pełen optymizmu za to jestem strasznie ciekawy gdzie siedziałeś ?:)
    bogaty ale nie za madry , prawda?
  • Re: apel Autor: ~bogaty [79.191.103.*]
    Kurs mówi mi że albo spółka do bani albo przekręty za rogiem.
    I tyle w temacie ::: mis
    tu chodzi o pieniadze wiec wysluchujemy wszelakich argumentow ,
    za ten tez dziekuje
  • Re: apel Autor: ~złota rączka [212.227.18.*]
    Pochwalcie się jak i co na spotkaniu.
  • Re: apel Autor: ~re [77.253.62.*]
    Tak na moje oko to ci, co tam naprawdę byli na tym spotkaniu to nie będą się rozpisywać na forum
  • Re: apel Autor: ~mis 12 [37.225.13.*]
    spotkanie trwalo 3 godziny wiec dlugo by pisac , bylo 12 osob,
    nowy prezes wydaje sie ok , nie opowiada bajek tylko mowi jak jest ( troche mnie ujal jak sie okazalo ze od spolki nie dostal jeszcze nawet 1 zl)
    kondycja jest dzis bardzo zla ale perspektywy bardzo dobre , wszystko zalezy od powodzenia emisji akcji serii G , ktora ruszy na dniach,
    zainteresowanie inwestorow i deklaracje podobno sa ale pewne sa tylko podatki i smierc ,

ale ogolnie ja osobiscie jestem dobrej mysli
  • Re: apel Autor: ~maciekk [178.181.147.*]
    Ja też pozytywnie oceniam osobę prezesa, nawet jeśli nie we wszystkim się z nim zgadzam. Podejście typu 'łyżką a nie chochlą' moim zdaniem procentuje. Teraz tylko czekać na kontrakty i wzrost sztucznie wg mnie zaniżonego kursu.
  • Re: apel Autor: ~re [77.253.62.*]
    Nie gniewajcie się chłopaki , ale jakby Gerg jeszcze się wypowiedział to by było pewne na 100%.Nie wiem dlaczego ,ale jak on coś napisze to mu wierze
  • Re: apel Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Dnia 2012-06-20 o godz. 10:35 ~re napisał(a):
    > Nie gniewajcie się chłopaki , ale jakby Gerg jeszcze się
    > wypowiedział to by było pewne na 100%.Nie wiem dlaczego
    > ,ale jak on coś napisze to mu wierze

Dziękuje, to miłe.

Do rzeczy. Spotkanie otwarte, bez sciemniania i owijania w bawełnę i ze strony Prezesa i obecnych. Do bólu szczere w obie strony. Sytuacja taka jak w raporcie, finansowo kiepska, ale perspektywy konkretne i wcale nieodległe. Solidna postawa Prezesa, która pomimo obecnosci 12 a nie 120 osób nie preferowała obecnych. Co ma być, za ile, i kiedy to nastąpi dowiemy sie w tym samym czasie, co wszyscy pozostali akcjonariusze, bez preferowania kogokolwiek.
    Z drugiej strony zauwazono tych, którzy od lat naprawde maja pakiet akcji, a nie tylko mówią, że mają. Na dodatkek zauważono tych, którzy poza akcjami wnosza cos do spółki, jak np. swoje kontakty, know-how itp.
    Bez hurraoptymizmu, ale przynajmniej wiadomo o co chodzi. Mysle, ze podczas Walnego obecni dowiedzą sie i tego, co na spotkaniu, a może też czegos więcej.
    Czekam na rozwój wypadków. Nie będę dalej komentował, przynajmniej do czasu nowych faktów.
    Gerg
  • Re: apel Autor: ~svojak [86.151.73.*]
    Poprzedni prezes wszystko co się dało utajniał , czyżby nowy również?
  • Re: apel Autor: ~xyz [82.210.149.*]
    Poprzedni prezes raczej wszystkim równo żenił kity
  • Re: apel Autor: ~bogaty [79.191.99.*]
    Nowy P i przyjaciele muszą zebrać.
  • Re: apel Autor: ~svojak [86.151.73.*]
    Autor: ~xyz [82.210.149.*], 2012-06-20 11:53
    Poprzedni prezes raczej wszystkim równo żenił kity

Ej , chyba nie , mnie prywatnie mało . Może publicznie tak , ale prywatnie , choćby z tego forum byli okłamywani w pewnym momencie nawet przestrzegałem . Czy na spotkaniu była mowa na co pójdzie kasa z emisji z dokładnym wyszczególnieniem? Jaka atmosfera we Wrocławiu no i co robi stara ekipa?Nowy zapoznał się ze wszystkim? 3 godzinne spotkanie to poproszę o kilka linijek faktów.
    bogaty , prosze wyjasnij o czym ty mowisz?
  • Re: apel Autor: ~Bogaty [31.61.45.*]
    Jak nie jesteś blisko firmy to albo sprzedaj a jeśli nie masz akcji to daj na luz i śpij spokojnie , wakacje za pasem.
    potrafisz czytac?

zabic to malo
  • Re: apel Autor: ~re [178.36.109.*]
    Dzięki Gerg, to jest zaleta tej firmy,że ty masz jej akcje i jesteś z nami szczery .Mam pytanie do bogatego, założony wątek miał służyć uspokojeniu atmosfery , a ty w co chlopie grasz.Twoje słowne szarady są tak beznadziejne,że lepiej zmień wątek
  • Re: apel Autor: ~Bogaty [31.61.45.*]
    Mam ponad 100k i chcę więcej.
    Szczera prawda stoję w kolejce na lewym peronie a tu nic.
    Gerg przyciśnij chłopców i weź coś do siebie może na podlasiu stanie pierwsza maszyna Co?
  • Re: apel Autor: ~maciekk [109.207.159.*]
    http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=33055&ncc_index=ATO&id_tr=1 - seria F za pół darmo poszła do 17 wybrańców, cała objęta.
    ale jakaś szuja z... w końcowce a skoro pierwsza transza się udałą to być może będzie można być optymistą co do drugiej transzy
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.