strategia prezesa sie sprawdza. podpisuja umowy tylko z firmami wypłacalnymi. nie biora niczego na siłe. ważne zeby sie zaczelo to przekladac na kurs. do tego potrzebny jest przejscie na gpw. zarzad ma argumenty w rece- skup. te poziomy to napradwde taniocha. ni mówiue o skupie akcji przez ssi a przez członków zarzadu, może wreszcie jakiś fundusz sie pofatyguje?
dużo chociaz nazbieraleś "o"? to nie ciekawość przeze mnie przemawia a chęć stworzenia listy potencjalnego mocnego-stałego akcjonariuatu. ktoś sypie i nikt nie wie kto....
Kiedyś tu pisałem jestem w ssi już 4 lata teraz marazm czekam i wierze ,że przyjdzie czas na ssi dobry pomyysł z tym akcjonariatem ja posiadam osobiście 120 koła dokupie ,ale poniżej 0,15 choć nie wierze ,że jeszcze spadnie średnia.Też nie wiem kto sypie.
łukasz - ssi-holik, beznadziejnie uzalezniony, niepotrafiący sprzedac, ciągle dokupuje, stan 103 000 akcji, pierwsze kupione w 2007 po 70 gr (Srednia 35 gr !!). Osobiscie obstawiam bankructwo lub inny kataklizm - trup w szafie to jest tu pewny, tylko kiedy wypadnie
- jak stuknie mi 5% nie omieszkam się pochwalić ;)
**
Autor: ~Lech
Wasza kasa ale jak ciągle dokupójecie tego gniota to może lepiej zagrać w cymbergaja
- w cymbergaja to z synem grywam, na guziki. tu jeśli przetrwają zawieruchę jest jak w lotto tyle że szanse na duży zysk są 1:2 czyli wóz albo przewóz. ciągle Garwolowi bardziej zależy niż mi więc śpię w miarę spokojnie. wystarczy cierpliwie czekać ;)
patrzac na wykres to dopiero przebicie 23 gr da sygnał na k. poniizej 19 gr to wcia nizej niz kanał spadkowy. oj duzo czasu trzeba nam. ale wszystko wydaje sie byc lpsze niż choćby rok temu. jak sie złoże o dobra łyche ze bedzie podniesiona prognoza na ten rok. kto idzie o zakład? do złotówki jeszcze daleko ale tam nas widze za jakis czas.
SSI jak żadna inna spółka uczy cierpliwości :) mam ją od ponad roku i kupowałem od 0,35. Gdyby to była inna spółka dawno by mnie nie było, a tu coś mnie trzyma i nie pozwala wywalic. Dziwne :)