• i co z tą spółą? Autor: ~Andrzej [83.31.187.*]
    Kilka akcji +5% następnego dnia kilka akcji - 5% i tak od prawie roku z tm, że akcje z 1zł wylądowały na 40 groszy - czyli tendencja spadkowa.
    Nikt się tym nie interesuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: i co z tą spółą? Autor: ~Miki [145.237.109.*]
    Benefit liczy na wzrost locki ma do 2016 wtedy urośnie na razie padaka i nie ma na nic więcej co liczyć. W sierpniu zobaczymy 0,2...
  • Re: i co z tą spółą? Autor: ~marcus [89.74.148.*]
    Spółka ma się bardzo dobrze, wręcz najlepiej w swojej całej historii, powody jakie hamują wzrosty a wręcz doprowadziły do tego poziomu to przede wszystkim, nie posiadanie przez głównych "inwestorów" około 0,5-1mln akcji. Dopóki ludzie posiadający te akcje nie sprzedadzą ich do tego czasu, będziemy widzieć marazm. Pozytywnie za spółką przemawia przede wszystkim to, że jest pierwszą i jedyną spółką z branży na giełdzie w Polsce oraz to, że na giełdzie liczy się powtarzalność schematów. BFS inwestuje non top w spółki z rynku fitness, które są w fazie spółek Z.o o lub s.a, dlatego w ich interesie jest wypromowanie spółki na 10-20 zł, by mogli wysoko ulokować emisję pozostałych spółek w których mają udziały( Najlepszym przykładem ostatnich lat jest CIA i Optimus/CDproject Red). Pewnie przyjdzie mi potrzymać te akcje parę lat, ale cóż nie spieszy mi się
    Pozdrawiam
  • Re: i co z tą spółą? Autor: ~Andrzej [83.9.254.*]
    Najlepszym sposobem na dzisiaj pozyskania akcji to kupowanie po wyższej cenie - wtedy wielu odda bo za długo czekali.
    Przy stałym dołowaniu wielu mówi trudno - poczekamy.
    Czyli moja uwaga - nie są zainteresowani kupnem akcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: i co z tą spółą? Autor: ~Miki [79.186.225.*]
    Szacujesz 0,5 - 1 mln akcji poza kontrolą. Może tak być ale żeby to odebrać muszą zachęcić ceną bo na tym poziomie raczej niewiele wyrwą. Myślę że jakaś podbitka nas czeka w październiku może na 1 zł.
    Gantem też się nikt nie interesował :), a jak 170 zł bił to każdy go miał :), mamy bessę i tyle jeszcze z rok potrwa. Teraz spółka ma czas na budowę fundamentów. Niech sobie krok po kroku buduje. Jak się nie podoba to sprzedaj, bpo 30 gr spokojnie wyrzucisz ze 100 tysięcy papiera. Pozdrawiam
    No i mamy nowe genialne info, spółka jest już warta 2 razy więcej niz była miesiąc temu:)
  • Re: i co z tą spółą? Autor: ~Miki [79.186.211.*]
    no i 0,2 zobaczymy niebawem cisną w dół ale płochliwych brak zresztą i tak nie ma komu sypnąć ciekawe do jakiego poziomu poleci
[x]
FABRFORMY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.