• Pytanie do Adi1 Autor: ~LOLEK [89.171.250.*]
    Witam.
    Dlaczego piszesz same negatywy na temat AER? Jesteś z JzG ? a może to Ty Panie Jacku ? Piszesz również na IPODS negatywy a tam też jest JzG. Jak dla mnie to możecie pisać negatywy, ja wiem swoje, a chyba już będzie ciężko taniej, jak będzie taniej to jasna sprawa że jeszcze się kupi pakiecik.
    Ja jestem na AER już 10 miesięcy i nie oddałem Wam ani jednej sztuki akcji, spokojnie sobie kupuje na ile mi kasa pozwala.

pozdrawiam wszystkich, tych zaniżających kurs też bo oni są potrzebni, przynajmniej co jakiś czas coś się dzieje.
  • Re: Pytanie do Adi1 Autor: ~Adi1 [83.29.83.*]
    A skąd ci to przyszło do głowy na IPods jestem zły na nieodpowiedzialne posunięcia zarządu zresztą odkupiłem w piątek to co sprzedałem w czwartek (mam nadzieje że tak niska cena spowoduje że zrezygnują na jakiś czas z emisji przynajmniej tej drugiej,a jak spadnie jeszcze to dokupię ale zdania nie zmieniam i jeśli zrobią tą emisję teraz wywalam od razu) a tu sam wiesz że sprawa samolotu się nadmiernie przeciąga
  • Re: Pytanie do Adi1 Autor: ~LOLEK [89.171.250.*]
    To było pytanie a nie stwierdzenie, zobacz że na aer zaczyna się wszystko układać powoli, myślę że jak ogólna sytuacja na giełdach się poprawi a przynajmniej nie pogorszy to kierunek jest tylko jeden, wzrosty. Jedynie jeszcze jakieś próby spekulantów ale myślę że już teraz będą nieudane, jak będą zaniżać to akcje zostaną im zabrane.
    A sprawa samolotu jak się wyjaśnij pozytywnie to będzie ogromny plus oczywiście.

bez urazy
    pozdro

• Re: Pytanie do Adi1 Autor: ~Adi1 [83.29.83.*]
    Jest przerwa.Powiem ci jeszcze coś nie lubie go i nie wiem skąd się on od jakiegoś czasu (rok?)wziął, zaczynam tęsknić za bankierem on przynajmniej był zawsze optymistą, a najbardziej mnie wkur. jego wypowiedż że i tak by nie dopuścił do wzrostu na Ipods
    I nie będę nie kupował akcji które uważam za atrakcyjne tylko dlatego że on też tam siedzi
    tak jak nie będę pisał że białe jest czarne
  • Re: Pytanie do Adi1 Autor: ~LOLEK [89.171.250.*]
    Tu masz rację, każdy ma swoje zdanie a nie słuchanie kogoś kto ma cel w tym co pisze, ale jest dużo osób które wierzą w forum.

powodzenia na ipods, ja siedzę w innych spółkach, ipods mam na oku, jakbym nie był zaangażowany w inne spółki to wchodziłbym w ipods.
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.