• Biada, Wam, oj biada Autor: jacek_z_grochowa [79.187.176.*]
    Kto to brał powyżej 1 zł - kwestia max roku i mamy 50 gr. Bardzo dokłądnie prześwitliłem spółkę, powiedzmy, że zastosowałem nietypowy rodzaj kontrwywiadu. Znowu to co pisałem ponad rok temu na BPC powtarza się i tu. Nic sie chmielnik nie nauczył, a kasy w sensie gotówki, która jest tak cenna w długoletniej bessie ni w ząb. Pakietówek o dziwo nikt nie chce przy obecnych cenach, nie mam pojęcia jak to zrobi by utrzymać tę sztuczną cenę pow. 2 zł, ale matematycznie jest to niemożliwe, przez co zobaczycie w ciągu kilku m-cy przecenę najpierw do okolic 80 gr, potem niżej.
    Pozdr - JAcek
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~informowany [193.150.47.*]
    taaa... a swistak siedzi i zawija w papierki....chcesz akcje to kupuj a nie naganiaj na irracjonalne argumenty ..... kontrwywiad Panie.....ludzie smiech na sali....na Futuris wpisales te sama bzdure....to ze sprzedajesz akcje ze strata a pozniej na rzesach stajesz by ludziom zycie zatruc swiadczy jedynie o Tobie "polaczku"...
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: jacek_z_grochowa [31.178.126.*]
    Klasyka PC-pustaków, dęta sierotka widać ubrana i trzyma śmiecia z nadzieją na powroty. Ja nie tylko wiem, że będzie zjazd, ale jak już zjedzie na te kilkadziesiąt groszy to przypomnę się, co zresztą zawsze czynię :)
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~pirxx [80.55.121.*]
    Jacek, a co z 4ST, miales tam pograc - to Ty wywalasz powyzej 15 groszy? w koncu sie wypstrykasz, sam wiesz ze akcji tu niewiele ...
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: jacek_z_grochowa [31.178.126.*]
    Witaj, nie chcę być postrzegany jako pyszałek,ale na wielu spółkach ze śmietnika sam decyduję o kursie (w pewnych przedziałach i tu mógłbym wymieniać) . Jeżeli czytałeś na początku co pisałem na temat 4st - wiesz gdzie kurs się zatrzyma. Mój wyrok to 8 gr. Mało tego - zbierałem amunicję od 22 gr. by umiejętnie przesypywać i grać. Lubię wyzwania i kocham bessę. Jest bezlitosna dla tłumu gapiów. Myślę, że jednak większość doskonale sobie zdaje sprawę z tego,że zawsze mam rację i jest jak powiem, jako że jestem kreatorem tych malunków i dodam,że z 7 spółkami robię co chcę kwotą mniejszą niż 100 tys./spółkę
    Pozdr i roztropności - JAcek
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~Niki [83.6.105.*]
    Jacek nie gadaj tyle. Jedziemy na 30 groszy a potem...
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: jacek_z_grochowa [89.72.103.*]
    A potem się konsolidujemy. Nie myśl tylko oglądaj rzeź. Aerowcy i inni, uważali, że 3 zł to tak na stałe. uważać też na novian by go nie tykać za 1 gr. gdyż ten sztuczny twór, na którym próbują wciągnąć ulicę do gry nie jest wart więcej niż 2 mln zł. a w tej chili kapitalizację przy nierozmienialnym 1 groszu ma aż 17 baniek!. Chmiel nie ma nierentownych papierowych firm komu sprzedać, zatem długofalowo śmieci za grosze nałapać jeszcze każdy zdąży.
    A teraz idę porządnie zjeść i uciąć sobie popołudniową drzemkę.
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~novian [46.76.191.*]
    Na tym novianie ukradli akcjonariuszom kilkadziesiat mln, zł. Szkoda, ze w tym kraju tak mozna
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~Jacek [89.71.130.*]
    O i wracamy zaraz na nowe minima. Durka od września sobie szuka nowej roboty.. Na pensje zaczyna brakowac :)
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~ryb [91.238.63.*]
    Durki to tam już dawno nie ma, jest znowu nieśmiertelny Woźniakowski
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~run [178.235.57.*]
    i jak inwestorzy? macie jeszcze nadzieję na marsz kursu na północ?
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~jajaja [83.21.35.*]
    będzie po 10 zyla już niedługo
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~ALIEN543 [89.68.199.*]
    A czemu nie po 30 zł?Jak szaleć to szaleć.bajki na dobranoc.zmień DILERA
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~jajaja [83.21.23.*]
    Ale tak będzie nie 30 lecz 10 zł i to niebajki
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~Niki [83.31.9.*]
    To ma znowu ma być scalenia jakieś? :-)
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~ku_przestrodze [91.189.73.*]
    oj biada..
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~Piotr_Ch [37.7.244.*]
    Cofnąłem się do wpisu Jacka sprzed roku...
    Cóż, Jacek nie przewidział scalenia 10:1, bo gdyby nie to scalenie - kurs byłby 10 groszy, a nie 80!
    Jacek dobrze przewidział zjazd, ale skala tego zjazdu przerosła oczekiwania niepoprawnych optymistów.
    Zresztą, takie same zjazdy obserwujemy na WSZYSTKICH spółkach, do których dotknął się PIOTR CH: INDYGO, NOVIAN, BPC.
    Inwestorzy zostali najpierw wy... , a potem zostawieni sami sobie
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~Niki [83.28.237.*]
    O to właśnie chodzi na NC-bananie.
  • Re: Biada, Wam, oj biada Autor: ~Adi1 [83.27.71.*]
    Jestem ciekaw opini Jacka na Certus
[x]
RUNICOM 0,00% 0,20 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.