Kto to brał powyżej 1 zł - kwestia max roku i mamy 50 gr. Bardzo dokłądnie prześwitliłem spółkę, powiedzmy, że zastosowałem nietypowy rodzaj kontrwywiadu. Znowu to co pisałem ponad rok temu na BPC powtarza się i tu. Nic sie chmielnik nie nauczył, a kasy w sensie gotówki, która jest tak cenna w długoletniej bessie ni w ząb. Pakietówek o dziwo nikt nie chce przy obecnych cenach, nie mam pojęcia jak to zrobi by utrzymać tę sztuczną cenę pow. 2 zł, ale matematycznie jest to niemożliwe, przez co zobaczycie w ciągu kilku m-cy przecenę najpierw do okolic 80 gr, potem niżej.
Pozdr - JAcek
taaa... a swistak siedzi i zawija w papierki....chcesz akcje to kupuj a nie naganiaj na irracjonalne argumenty ..... kontrwywiad Panie.....ludzie smiech na sali....na Futuris wpisales te sama bzdure....to ze sprzedajesz akcje ze strata a pozniej na rzesach stajesz by ludziom zycie zatruc swiadczy jedynie o Tobie "polaczku"...
Klasyka PC-pustaków, dęta sierotka widać ubrana i trzyma śmiecia z nadzieją na powroty. Ja nie tylko wiem, że będzie zjazd, ale jak już zjedzie na te kilkadziesiąt groszy to przypomnę się, co zresztą zawsze czynię :)
Witaj, nie chcę być postrzegany jako pyszałek,ale na wielu spółkach ze śmietnika sam decyduję o kursie (w pewnych przedziałach i tu mógłbym wymieniać) . Jeżeli czytałeś na początku co pisałem na temat 4st - wiesz gdzie kurs się zatrzyma. Mój wyrok to 8 gr. Mało tego - zbierałem amunicję od 22 gr. by umiejętnie przesypywać i grać. Lubię wyzwania i kocham bessę. Jest bezlitosna dla tłumu gapiów. Myślę, że jednak większość doskonale sobie zdaje sprawę z tego,że zawsze mam rację i jest jak powiem, jako że jestem kreatorem tych malunków i dodam,że z 7 spółkami robię co chcę kwotą mniejszą niż 100 tys./spółkę
Pozdr i roztropności - JAcek
A potem się konsolidujemy. Nie myśl tylko oglądaj rzeź. Aerowcy i inni, uważali, że 3 zł to tak na stałe. uważać też na novian by go nie tykać za 1 gr. gdyż ten sztuczny twór, na którym próbują wciągnąć ulicę do gry nie jest wart więcej niż 2 mln zł. a w tej chili kapitalizację przy nierozmienialnym 1 groszu ma aż 17 baniek!. Chmiel nie ma nierentownych papierowych firm komu sprzedać, zatem długofalowo śmieci za grosze nałapać jeszcze każdy zdąży.
A teraz idę porządnie zjeść i uciąć sobie popołudniową drzemkę.
Cofnąłem się do wpisu Jacka sprzed roku... Cóż, Jacek nie przewidział scalenia 10:1, bo gdyby nie to scalenie - kurs byłby 10 groszy, a nie 80! Jacek dobrze przewidział zjazd, ale skala tego zjazdu przerosła oczekiwania niepoprawnych optymistów. Zresztą, takie same zjazdy obserwujemy na WSZYSTKICH spółkach, do których dotknął się PIOTR CH: INDYGO, NOVIAN, BPC. Inwestorzy zostali najpierw wy... , a potem zostawieni sami sobie