pamiętajcie aby wykupic nowe akcje przypadające na 1 akcje czyli 11 szt trzeba mieć 55gr. czyli do jednej "starej" akcji trzeba dołożyć 55gr aby utrzymać procentowy udział w firmie. zastanów się posiadaczu tych akcji czy masz 55gr na akcję aby dołożyć do interesu. pzdr
Po emisji akcja będzie kosztowała 0.07. Jak to dobrze że wszystko wypchnąłem po 0,5 a potem spadnie na 0,04 tak jak za ostatnim razem , że ten człowiek się nie boi.
moze i naganiam na sprzedaz ale z 30 000 zostalo mi 3000 ilu jest takich i sie przyzna ja wywalilem pojade na wczasy i tyle z tego bede mial ci co zostana z papierem to w ktoryms momencie czyli po kupieniu pp i kolejnemu resplitowi doloza do interesu co tu moze sie wydazyc na takiej spolce widmo takie potegi jak skotan bioton ktore mialy super perspektywy jak skonczyly ale chociaz cos produkuja a ten badziew tylko produkuje papier nawet nie toaletowy bo ten jest cos wart sami podejmijcie decyzje przeze mnie przemawia zlosc a to zly doradca ale do poki bede na gieldzie bede przestrzegal na forum przed spolkami patrowicza oszusta