Panowie czemu tak spada ? czyżby popyt na widłach był sztuczny ? na 2.80 zł było ponad 24 tys papieru a teraz co ? może zaniżanie by jak najwięcej odebrać ?
co chcesz odebrac, te kilka tysiecy które sie przewaliły ???? sztuczne to widac , dzwoniłem do spółi , wynika z tego ze to podobna sytuacja jak na innych spółkach gdzie jest mało akcji w obiegu , walka o kazdą szt , ale zabawa dopiero przed nami , dziwne ze półka nie reaguje na takie manipulacje ,
Co odebrać ? Zebrać jak najwięcej akcji w okolicach 1 zł bo kurs wystrzeli i to sporo. Wywalając po tej cenie i tak ktoś wywala z zyskiem. Potem zbieranie i popmka.
najpierw po 2,16 sprzedawali , zachecaja aby kupic i barc udział w konkursie ,a potem zwałe robia , to prokuratura , i chyba nalezało by dac nauczke takim szmaciarzom , nazwiska kilku osub z tej grupy sa juz skompromitowane , nazwiskiem wioslarza wszyscy beda sobie gebe wycierac ,
Jakie macie rachunki maklerskie ? Jaka prowizja za sprzedaż/kupno ? Ja do tej pory 0,39%, a znalazłem takie gdzie najwiekszy bank w Europie otworzył biuro maklerskie i dają 0,19% na stałe ? Korzystacie ? Opłaca sie ?