... wyszczegolniony okres na wykonanie układu? ...znalazłem tylko wzmianke o spłacie zobowiazan do 3 tys zl przez okres 6 miesięcy ... czyli do końca następnego tygodnia ...a co z resztą ?? I czy firma jest zobowiązana powiadomić akcjonariuszy o spłacie tych zobowiazan?
Co za G*wno !!!!!! obawiam sie najgorszgo ....gra pod ukkad byla tylko pod wywalenie swoich bezuzytecznych akcji w bardzo dobrych cenach w porownaniu z terazniejszym kursem...dovrze wiedzieli ze tak poleci ...teraz powiedza ze nie udalo sie splacic wierrzycieli i sad oglosi upadlosc likwidacyjna :/
Ale.jeszcze zostaja wierzyciele powyzej 3tys...a dla nich sa przgotowane akcje prawie drugie tyle co jest w.obrocie wiec wyobraz sobie co tu moze byc bez jakichkolwiek ruchow zarzadu do wejscia w jakks sensowny i zarobkowy biznes..krol zrobil wszystkich w bambuko pozbyl sie smiecia i teraz sie smieje :/
Jezeli nie ogłosza upadłosci limwidacyjnej tylko wywiaza sie z układu to kurs na 100% nizej nie spadnie ale czy urosnie dopoziomu przed 7 miesiecy? Tylko krolik wie
Zazdroszcze.tym co teraz wchodza ja jestem w czarnej d**ie ..ale bogatszy o.nowe doswiadczenia ...mam nadzieje ze do konca tygodnia spolka da.znac.na czym stoimy:/
Moze wlasnie cos sie ruszy pod konie tygodnia bo jak narazie to obserwujac od dluzszego czasu notowania nic nie zapowiada ze ma sie.cos tu pozytywnego wydarzyc :/