mogą być 3 wiadomości, które sprawią, że będzie podbitka kursu (mniejsza, duża lub kosmiczna), po kolei:
1) info o przyznaniu GKSowi licencji 1 ligowej w wyniku odwołania, czytałem, że to tylko kwestia dostarczenia/uzupełnienia brakujących dokumentów, kasa na zaległości Zusowskie i inne ma być z miasta, prawdopodobieństwo przyznania licencji jest moim zdaniem ogromne - więcej niż 90%, jako że jest to wiadomość raczej spodziewana kurs nie podskoczy po tym dużo, raczej tyle, co spadł, do 38-42 groszy
2) info o wykupieniu licencji ekstraklasy od Polonii Warszawa - było głośno o tym, bardzo głośno, ale ostatnio ucichło, więc uważam, iż to raczej będzie plotka -szanse obecnie że to się potwierdzi to jakieś 20% wg mnie - wtedy kurs do 1 zł nawet (nominał)
3) wejdzie Pan Patrowicz, jak na razie to spekulacje, ale widząc poniedziałkową sesję powoli się do tego przekonuję, czuć tam było rękę Pana Mariusza, zwłaszcza ten baton poniżej dolnych wideł - mogę się mylić, ale szanse że to będzie prawda to 50% wg mnie - wtedy kurs KOSMOS
reasumując:
nie zgadzam się z wypowiedzią przedmówcy w poście wyżej, że zostać z akcjami a nie zostać to 50-50