• bankrut Autor: ~fan rajdów [77.113.20.*]
    Jestem bankrutem,mam strate blisko 20tyś na tym badziewiu.Z nerwów wywaliłem dzisiaj synthos(na którym pare % zarobiłem).I pomysleć że kiedyś jeździłem na rajdy i kibicowałem temu panu...
  • Re: bankrut Autor: ~max [195.137.161.*]
    Spółki Sołowowa spadają. Inwestorzy doceniają tego pana za podejście do drobnych inwestorów. Na akcjach Rovese można tylko zbankrutować. NIGDY, PRZENIGDY WIĘCEJ NIE DOTKNĘ jakiejkolwiek spółki przy której pojawi się to nazwisko. Jestem w plecy 15 tysięcy. Niech mu w gardle staną !!!
  • Re: bankrut Autor: ~Vipen [83.15.88.*]
    radzę do czarnej isty nazwisk dodać również Patrowicza, Sołowow przy nim to dobroczyńca dla małych inwestorów.
  • Re: bankrut Autor: ~sand [83.24.131.*]
    No i nie zapominajmy o Ryszardzie Krauze, bo ten na czarnej liście ma pierwsze miejsce. Kolejnym sygnałem do ucieczki jest Stanisław Paszyński. Jeszcze warto wspomnieć o Robercie Bibrowskim - gdzie ten się pojawi, tam kurs pikuje.
  • Re: bankrut Autor: ~Vipen [83.15.88.*]
    No fakt orłów mamy wielu. Ale ja uważam, że nr 1 na czarnej liście to Patrowicz, potem Krauze no i trzeci Sołowow, pozostali to małe ptaszki
  • Re: bankrut Autor: ~jert [46.134.44.*]
    Dnia 2012-06-14 o godz. 12:07 ~Vipen napisał(a):
    > No fakt orłów mamy wielu. Ale ja uważam, że nr 1 na czarnej
    > liście to Patrowicz, potem Krauze no i trzeci Sołowow,
    > pozostali to małe ptaszki
    ee tam mariusz patrowicz chyba nie
  • Re: bankrut Autor: ~kamyc [83.7.34.*]
    pomocy co robic stracilem 400tysiaki.... mata jakas rade
  • Re: bankrut Autor: ~analityk [193.111.236.*]
    O Bibrowskim to warto sobei poczytac artykuły. Facet kradł i nigdy nie siedział. Wyraznie pokazuje ze kto kradnie miliony ten zyje na wolnosci. W radzie nadzorczej jego spolki jest nie kto inny tylko Olin
  • Re: bankrut Autor: ~daniel [78.8.159.*]
    jestescie durnei i tyle tzra bylo cyztac o rysiu k,kulczyku,solwoieie na cyzm ci oszusci kase zgraneli a kradli solidnie i znajomsoci i lapowki itd! to nei sa bieznesmeni tylko zwykli zldozije w kolnierzykach majacy kolesi z sb i wsi obok siebie proste!!!!

co do spolki to trup! tak widze i ta emisja grrrrr bedzie spadal noz az do 10groszy!!!

szkoda mi was ale sie duzo nauczycie!
  • Re: bankrut Autor: ~midas_to_łzy [178.42.214.*]
    Kupcie sobie coś jeszcze od zębatego wampira Solorza-kroka
  • Re: bankrut Autor: ~chytry [188.147.23.*]
    ,,dla mnie po dzisiejszym dniu jest lidarem krętactwa i manipulacji..
  • Re: bankrut Autor: ~icm [83.5.145.*]
    klasyka jak to w pralni
  • Re: bankrut Autor: ~chytry [188.146.15.*]
    ..po dzisiejszym dniu już się nie podniesie leży twardo zamulony na samym dnie w głębokim szambie.
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.