Tak jak pisałem wcześniej, zaczęło się.
Uprzejmie informuję wszystkich akcjonariuszy na forum aby przypadkiem nie dali się nabrać na kupno nowych akcji ( czyt. papieru toaletowego - szarego ).
Pan Sołowow Michał i cały zarząd , doradcy i inni usłużni ( czyt. kombinatorzy wyciągania pieniędzy z kieszeni drobnych akcjonariuszy ) powinni jak najszybciej udać się do psychiatry w celu leczenia.... bo kaftan z długimi rękawami czeka.
Pytam się gdzie obiecana przed emisją "H" dywidenda.
Spółka ledwo co dyszy a szanowne towarzystwo chce kupić za nasze pieniążki pozyskane z emisji akcji serii " I " inne zakłady prod. płytki .
Polityka polega na tym aby w późniejszym terminie sprzedać majątek firmy a pozyskane w ten sposób many zagarnąć i w ten sposób zarobić na bankrucie jakim jest Cersanit.
Drodzy akcjonariusze nie dajcie się wrobić w to oszustwo.
Jak widać Opoczno im nie wystarczyło. Łatwo zarobili za free grubą kasę to chcą dalej kontynuować swoje zamiary w imię GPW.
Jeszcze raz kłaniam się panu o loginie XXX - gość miał rację.
Jak widać nadzieja ( moja ) złudną była.
Na mnie ten pan Sołowow Michał zarobił około 30 tyś. zł. Zło_dziej
O co chodzi w tych umowach skoro udziały sprzedają firmy zależne od Sołowowa.
Czyżby Sołowow sprzedawał swoje udziały w Rovese, czy zbierał kase na Azoty Tarnów??
Uważałem do tej pory pana Sołowowa za poważnego człowieka który gra w innej lidze niż Krauze , Patrowicz i nne tego tego rodzaju indywidua.
Niestety, myliłem się.
Całe szczęście że mam niewiele akcji które oczywiście sprzedam natychmiast.
Sołowow chyba upadł na głowę jeśli myśli że ktoś mu kupi te akcje.
Czyli ostatnio latające pakiety nie były przypadkiem, jakiś gruby wiedział o emisji i nie był zainteresoany tylko kto wszystko wciągnał, za bardzo nie kojarzę zeby zbiegło się to z komunikatami o zwiekszeniu zaangazowania przez rajdowca.
Ciekawy jestem jak jutro zachowa się kurs, boje się ze ludzie jutro będę wywalać!!!
Czy ktoś pamięta jak się kurs zachowywał podczas wczesniejszego info o emisji akcji serii H?
Teoretycznie mamy spadki, tylko może podbiją trochę pod zachętę do wejścia w emisję, będę obserował najbliższe dni ale też raczej z tendencją na wywalenie rozpatrje dzisiejsze komunikaty...
Boję się biotonizacji przy tak duzej emisji!!!
...ktoś a wiadomo kto ma nas za durni a przy tym jaki tupet.Nie wyobrażam sobie,że miałbym złamany grosz dać jeszcze na tą spółke.Wolę zostać z tym co mam i zapomnieć,że wogóle coś TAKIEGO mam,To anormalne.Jeszcze ostatnia emisja nie ostygła.....wesele na pogrzebie......no nie nie mieści mi się w głowie.Ja miałbym ratować spółkę która to mnie nic nie dała????????!!!!!!!!Nigdy.Grosza wiecej nie zobaczą z mojego portfela.Jakie traktowanie akcjonariatu!!!!!!!!!!!!!!Czuję się zeszmacony przez Zarzad!!!!!!!!!!!!!Jutro pewnie coś powiedzą w tvtnbc ale nic dobrego.Pusty smiech ogarnia.Pozamiatane.