wyglada na to ze to jakas normalna spółeczka , nikt nie wali akcjami na debiusie i nie robi korby niewiadomo jakiej , akcji wysypali tyle aby cos sie mieliło , szykuja jakies info , po tym kurs moze sie ruszyc znacznie , po opublikowaniu wyników konkursu
szykuje sie odpał , tak wiec akcje nalezy miec, ktos wiedział ze bedzie wyzej wiec manipulował spadki i podbitka , i tak w kółko , akcje taniej juz nie beda a jak beda to ilosci takie ze prowizja zje zyski
Żeby się nie okazało ze będzie to kolejna spółka po debiucie i zapomniana przez akcjonariuszy Z cena w okolicach debiutu :) Płynność to na pewno atut tej spółki !
Swoja droga mam mały pakiet na długi okres czasu także , poczekamy, zobaczymy :)
ktos na chama cisnie , dlaczego??????? czyzby szykowało ????? no chyba taki człowiek od wioseł to wie jak nalezy wiosłowac w którym kierunku, chyba wyznaje zasade fair play :))) oszukiwac nie bedzie :)
Grochowiak pozbierał trochę papieru także wywalać może i wywala zaniżając :) Jak tylko zobaczyłem jego post ze tu jest śmiało mogłem iść grac w totka i ostawiając zachowanie kursu w najbliższym czasie :) Czyli jak mówiłem, parę dni na zielono , bo zbierał, teraz wywala i niżej zbierze a ze popyt mały to da rade :)
dawno nie widziałem tak wyzbieranej spółki sądzę że takiej rakiety w tym roku jeszcze nie było co nam pokaże venturion pytanie czy wogóle w tym roku będzie ktoś wstanie przebić tą spółkę