Niestety jedyne wzrosty to odnotowuje nasze cisnienie jak widzimy co sie tu dzieje a raczej nie dzieje :/ ...caly czas jestem dobrej mysli ale strach tez mi zaglada w oczy ...wystarczy spojrzec na ta strone internetowa ...tak wyglada jakby była robiona przez jakiegoś licealiste w pierwszej klasie czyli na odpierd*ol czyli moze niedługo wszystko zniknie i nie bedzie ze upadłosc likwidacyjna oznajmią dla.pronoxu tak bardzo kojarzonemu z krolem lecz regnon-nowi ktorego jeszcze ludzie mogli.nie zdazyc poznac ..boli to ze tu nie ma zadnych informacji ze społki :/
Ale ja i tak cały czas wierze w te gacie i cygara ;)
widzę chłopie,że na dss też piszesz,że będą wzrosty,tak mozna pisać bzdury na co drugiej spólce!! prawda jest taka,że król nabił wszystkich w butelkę puszczając bajki i biomasie i takie tam pierdoły,nie prędko tu się coś ruszy,problem ze sprzedażą i kupnem przy takim obrocie,,śmiechu warte-specjalność malinowego.,.,
Zastanawiam sie jeszcze bo pomijajac.zapewnienia zarzadu ze chca jak naszybciej wykonac układ do dzisiaj ani widu ani słychu tego ale i tak dochodzimy do widełek w których muszą sie zmiescic.czyli bedziemy juz.mogli sie uspokoic. lub spanikowac jak do 22 czerwca nie bedzie komunikatu o spłaceniu wierzycieli do 3 tys zl ... a na marginesie czy maja oni termin. do kiedy musza dac akcje wierzyciela powyzej 3 tys??