Jak tam akcje, odbieracie? Bo ja skubię liniowo :) Mało czasu ostatnio mam na fora, ale napiszę, że macie okazję na porządny zysk. Tu i na co najmniej 5 -ciu podobnych spółkach, gdzie strach paraliżuje logikę. Stary niedźwiedź wie co przekazuje i warto posłuchać
Pozdr, - JAcek
Nie z uwagi na FF, ale jest blisko ceny atrakcyjnej i też go obserwuję, przy 9,8 gr można wchodzić w ciemno. Zobaczcie na artykuły w Gazecie Prawnej. Depresja gosp. tuż tuż, zatem rozsądnie z zakupami, najlepiej co kilka groszy w dół i walić jak tylko podskoczy co nieco, bez żadnych skrupułów. Do hossy to jeszcze co najmniej 2 lata, jak nie lepiej
Pozdr - JAcek
To ja tu wkładam 300 K złotych w kwitek, wierząc, że Tomek jak w multimedii rozwinie firmę i pchnie za 5 lat UPC za 1 mld, a Wy tu bankruta widzicie? Tu 80 gr. przy pozyskaniu finansowania na dalsze przejęcia to jest kropelka. Zapamiętać ten post bo za rok odpiszę na tym wątku przy cenie pow. 1 zł. za papier. I o ile jestem od urodzenia niedźwiedziem, tak tu jestem niemal pewny sukcesu Tomka Bartela. To fizyk i koder, w przeciwieństwie np. do Szkudlarka po socjologi, który totalnie nie rozumie fizyki dźwięku, a jest prezesem truchła TAC.
To co robimy tak jak na AER i wystawiamy 4,97 4,98??
Pozdr - JAcek
I co z tego wynika, jak gram cały czas i redukuje odkupuję. nawet 1-2 grosze różnicy. Mam stratę tu, ale mniejszą niż Ci się wydaje co nie raz pokazywałem w zrzutach np. na aer, aps, nova gdzieś tam też była na innych forach
Może skup się rozpocząl ,tak właściwie to jesteśmy spółką finansową ,czysty interes ,bez kurzu ff ok 40 % przy kapitalizacji 1,7 mln to jakies 680 tys jak się to kupi to mozna bedzie trochę porządzic
Załóżmy że spekulanci zbili kurs poniżej naturalnego poziomu .Cóż w tedy by się stało? Stworzyłby wymarzoną okazję kupna dla insiderów.Ludzie , którzy naprawdę wiedzą ile warta jest dana spółka zaczęli by kupować jej akcje po zaniżonych cenach . Jeżeli zaś insiderzy nie są skłonni do kupna oznacza to że są ku temu powody - akcje nie są tak wiele warte czyli spadek jest w pełni uzasadniony . 2zł na 0,12zł i to nie koniec
ładna sypneli po 17 co :) ciekaw jestem czy jutro przebiją 0,10zł już im mało zostało do sypania ale z pomocą wasza mogą przebic magiczną liczbe 0,10zł
Jak tam akcje, odbieracie? Bo ja skubię liniowo :) Mało czasu ostatnio mam na fora, ale napiszę, że macie okazję na porządny zysk. Tu i na co najmniej 5 -ciu podobnych spółkach, gdzie strach paraliżuje logikę. Stary niedźwiedź wie co przekazuje i warto posłuchać
Pozdr, - JAcek.Nie z uwagi na FF, ale jest blisko ceny atrakcyjnej i też go obserwuję, przy 9,8 gr można wchodzić w ciemno. Zobaczcie na artykuły w Gazecie Prawnej. Depresja gosp. tuż tuż, zatem rozsądnie z zakupami, najlepiej co kilka groszy w dół i walić jak tylko podskoczy co nieco, bez żadnych skrupułów. Do hossy to jeszcze co najmniej 2 lata, jak nie lepiej
Pozdr - JAcek
W kleiłem dwa wpisy pana w jednym pisze pan że można liczyć na porządny zysk a w drugim że jak tylko podskoczy to walić bez żadnych skrupułów to ja się pytam gdzie będzie ten porządny zysk przy takiej strategi ?
sranie w banie na giełdzie drobnch jak na lekarstwo na większości walorach trwa typowe dołowanie przez rekiny i tyle w temaćie jak przyjdzie odbićie to drobni znów bez walorów więc będzie miał kto odbierać na kolejnych pożiomach podbićia i to tyle