• Kwestia nastawienia Autor: ~ja [109.243.125.*]
    Tak naprawdę to co będzie dalej zależy tak naprawdę od tego czy inwestorzy odpowiedzą na wezwanie. jak nie to mogą się Rosjanie gimnastykować i nic z tego nie wyjdzie. Tak naprawdę to nawet jeśli takie płotki jak my by zaczęły masowo sypać to też ma znaczenie. Osobiście jestem za ty, żeby grupa funkcjonowała samodzielnie. najlepszy przykłąd własnie Police. W rok spółka wyszła na prostą. Ostatnio wpadły mi takie komunikaty z 2010 r. jak pisali że planują jeszcze pociagnąć z miesiąc czy dwa. zmiana niesamowita. i nie po to to się wszystko działo, żeby teraz kto inny na tym korzystał. ja myślę że nam sa potrzebne asze spółki chcemiczne, a te zdecydowanie mogą nimi być, bo sa w dobrej sytuacji.
  • Re: Kwestia nastawienia Autor: ~zrównoważona [83.168.96.*]
    Nie należę do speców w wyższej ekonomi ale ciągle mnie nurtuje sytuacja połączenia Polic z Tarnowem i Kędzierzynem i obserwujac chociaż by giełdę to Police lepiej stały będąc same. A pozostanie w rękach Ruskich nie dopuszczam nawet do myśli z powodu wielkiej sympati do mojego b. długoletniego zakładu pracy tj.Z.Ch.Police.
  • Re: Kwestia nastawienia Autor: ~Pomocnik [212.180.192.*]
    Ludzie jaka Rosja, weźcie Wy zacznijcie może interesować się sytuacją polityczną trochę ok? News był, to fakt, ale zaraz 1-2 dni później rząd się z tego wycofał, bo czuję, że PiS by się nieźle zasadził na PO za taki manewr pozbycia się jednym ruchem ręki znacznej części polskich producentów nawozów sztucznych i to już jest dawno nieaktualna bajka.
[x]
POLICE -2,03% 7,74 2025-12-11 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.