• co robić Autor: ~zośka... [95.40.101.*]
    zastanawiam sie nad sprzedażą akcji po 0,06 gr, bo po 0,07 nikt nie chce , ogromna strata będzie. ale na co czekać inne spółki rosną, a to stoi lub spada, rośnie ten 0,01 gr, ale jak urośnie na 0,07 nikt nie kupuje. Może jakieś wieści ktoś ma nowe. Ale tylko wypowiedzi ludzi o normalnych opiniach, anie głupoty
  • Re: co robić Autor: ~sfrustrowany [86.40.238.*]
    Jestem w podobnej sytuacji jak ty -moja srednia 17gr. Policzylem sobie, ze jak sprzedam po 7gr to bede musial odrobic 143%. Czekam na jakies odbicie, moze w koncu cos sie ruszy ale juz brakuje mi cierpliwosci. Mialem to opchnac w zeszly piatek i kupic CEDC ale sie nie zdecydowalem a szkoda bo bylbym dzisiaj 6% do przodu. Zawsze cos.
    Nie wiem co robic, zadnych informacji a obroty tak niskie, ze szkoda gadac.
  • Re: co robić Autor: ~Piotr [195.136.33.*]
    A ja bym chętnie kupił po 6 gr. Ale trudno jest kupić w tej cenie przez te cholerne małe obroty :))
    Nie mogłem się doczekać na zakup tutaj i kupiłem w końcu PBG po 17 zł. które spadło w trzy dni na 6 zł. Więc sam widzisz że gdzie indziej też nie jest łatwo :)) Właściwie to maja sytuacja jest prawie jak Twoja albo nawet trochę gorsza :)))
  • Re: co robić Autor: ~Edi [80.53.245.*]
    Ja sprzedałam wszystko. Straciłam prawie 50% swojej kasy :( Mam nadzieję, że odrobię na innych spółkach. Tutaj nie ma czego szukać.
  • Re: co robić Autor: ~ojtus1 [188.33.111.*]
    ciezki czas na odrabianie strat a teraz juz nie warto sprzedawac to juz jest dolek chcacym sprzedac radze poczekac a sprzedacie nie po 6 lecz po 8
  • Re: co robić Autor: ~zośka... [46.76.151.*]
    dzięki na opinie, mam nadzieje,że poniżej 6gr nie spadnie, to poczekam faktycznie może odbije> Pozdrawiam
  • Re: co robić Autor: ~ojtus1 [188.33.111.*]
    tez jestem sporo w plecy i czekam zobaczymy po 20.06. moze cosik wazne ze nie sypia szkoda ze nie kupuja ale na razie nie ma pod co
  • Re: co robić Autor: ~pxm? [78.8.52.*]
    ja właśnie kupiłem po 6gr. tyle ile przeznaczylem na to portfela...

moze tutaj cos odrobie:)

pochwalę się również swoją wtopą ATS 0,62zł. 1/3 portfela:(((
[x]
REGNON 0,00% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.