o upadku Grecji i Hiszpanii tez od dawna ,ale cierpliwosci (po EURO przyspieszenie)
Pomysl bankier co jest za a co przeciw .Ide o zaklad ,ze kolejne miesiace to kilkanascie
grosszy nize (a tak poza tym ,wiesz juz co to jest KOLGARD?) :)))))
a gruby zyje na wsi ,w kosmosie ? Jesli ma kase to skad? A co, problemy stanu gospodarki czy to w Europie czy Polsce nie dotycza go w ogole ?
Chlopie ,dzis kazdy nawet grubas jest posrany i nie podbije kursu tylko dla tego ,zeby mogl wyjsc z papiera.
ogolnie Jan nie mam nic do Ciebie bo jak mowisz o konkretach to juz jest lepiej i mozna na ten temat rozmawiac
To ze wszystko jebnie lacznie ze strefa Euro to juz wiadomo nie od dzis - szczeglonie waluta staje sie syfem od ktorego kazdy chce uciec - na Euro jako walucie ciazy coraz to wiekszy dlug
O ile dolar - to jeszcze wiekszy dlug to przynajmniej tam robia to po cichu
:]
Mysle ze zbyt dlugo byla gielda dolowana, powoli powoli to wstanie z nog
Skoro spolki powstaja w wiekszosci na NC tylko i wylacznie na ubranie ulicy to co Ty wogole chrzanisz. Skoro Capital ktory tylko jest nastawiony na zyski skupuje akcje to nie robi tego po to aby stracic. Nie ma co jezorem krecic.Ty chcesz taniej kupic to czekaj a ja jak tylko sie zaczną ruchy to pakuje pod korek i nie czekam na te twoje groszowki
Dlaczego nie dla ciebie skoro jesteś pewny spadków ?A może jak trzeba postawić pieniądze to już nie jesteś tak pewny jak w trakcie gadania na forum? Twoje zdanie na temat Genergy znamy na pamięć, ja się pytałem po co tu siedzisz i ciągle to powtarzasz, z troski o nas ?