Doskonale sie sprawdziło to , ze miesiąc maj będzie ostatnim miesiacem spadków . Wiem równiez co stanie się z Nova In. , a wszczególności kiedy i czy w ogóle bedzie na tej spółce wzrost
Bartel jako prezes sprzedal wszytskie swoje akcje a po tem poinformowal o sprzedazy spółki wiodącej więc na dzień dzisiejszy nie zostało nic tylko obligacje do wykupu i ich obsługa smierdzi przekrętem jak nic
ja tam sprzedawałem tę wehikuł w styczniu po 0,41,a w tym tygodniu odkupie cztery razy więcej śmieciuszka ' z tym ' że nie wiem po ile bar ' jak również wy panowie z inwestorzy będziecie sprzedawać i dlatego poczekam na jakieś rozstrzygnięcie
Śmierdzi drugim Tymochowiczem Bartel miał skupowac akcje nie skupione w wezwaniu Widocznie jeszcze jest za drogo Ciekawe co powiedza obligatariusze juz niedługo bo miałbyc płacone odsetki Oj Prezesie cos narobił sprzedałes całego Globala zostawiłes w spółce tylko 2% co z kasą?
Panowie tu już nie ma co się zastanawiać. AT jest jednoznaczne, lecimy dalej w dół na mordę. To z pewnością nie koniec spadków. Ratuj się kto może. Sprzedawać póki czas. Pamiętajcie AT nie kłamie !!!