• Dwie spółki miesiąca. Autor: concept [95.41.116.*]
    Mam nadzieję, ze nie będziecie mieli do mnie pretensji za to co napiszę...

Wczoraj zakończyłem kupno dwóch spółek BDG i FAV, sądzę, ze te dwa papiery staną się gwiazdami najbliższego miesiąca. BDG wczoraj już pokazał do czego jest zdolna a na FAV chyba dzisiaj zaczyna się ssanie... ;)
  • Re: Dwie spółki miesiąca. Autor: concept [95.41.116.*]
    ...BDG kupiłem pod fundamenty, infa o emisji po minimum 10zł i pod plany przeniesienia na GPW. Natomiast FAV polecił mi przyjaciel, specjalista od AT. (ja nie uznaję AT na NC).
    Mam obydwa papiery wie wiem, że na jednym i drugim zarobię, ale wiem ile.

Stoi zakład z przyjacielem o to która spółka będzie miała większy wzrost procentowy od wczorajszego poranka:) To wręcz pojedynek fundamentalizmu z technikami. ;)))
  • Re: Dwie spółki miesiąca. Autor: ~Niki [83.6.101.*]
    Concept jak myślisz kto jest gamoniem miesiąca? Dobrze myślisz - to chodzi o ciebie. No i co florku? Gdzie teraz jesteś? Może oddasz pieniądze tym co kupili pod wpływem twoich głupot. Myślę, że mogę tak napisać skoro pisałeś abym zwracał tym co nie kupili BDG pod wpływem tego co pisałem. Wiesz jaka jest różnica? Otóż ci co posłuchali się ciebie są w plecy a ci co mnie mogli kupić po 2,01-2,21 trochę akcji a to zawsze taniej niż po 2,50 lub więcej. A w ogóle to dokup sobie te 17 kilo, które stoi powyżej 2,5. W końcu kupujesz pod emisje po 10 zł to "marne" 400% zarobisz.
  • Re: Dwie spółki miesiąca. Autor: ~joka [83.26.102.*]
    co to jest FAV bo jakoś znalezc nie moge
  • Re: Dwie spółki miesiąca. Autor: ~Niki [83.6.101.*]
    FAV = Fachowcy.pl Ventures S.A. ale jak dla mnie to kolejna ściemo-drukarnia jakich pełno na NC
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.